Mine Ayman Hafta sonuna duygusal giriş
HABERİ PAYLAŞ

Hafta sonuna duygusal giriş

Haberin Devamı

Merhaba, hafta sonuna Ay'ın Yengeç burcundaki etkisiyle duygusal bir giriş yapabilir ve sevdiklerimizle özellikle evde vakit geçirmek isteyebiliriz. Planlarınızı istediğiniz gibi gerçekleştirebileceğiniz bir hafta sonu diliyorum.

28 Eylül Cumartesi; Ay Yengeç burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yengeç, Akrep ve Balık olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Yengeç burcundayken özellikle kadınlarla ilgili konular daha ön planda olur ve hayatımızdaki kadınlarla özellikle annemizle daha fazla ilgilenmemiz gerekebilir. Ev hayatımızı düzenlemek, taşınmak ve dekorasyonla ilgili değişiklikler yapmak için de oldukça uygun günlerdeyiz. Duygusal açıdan hassas olabilir, değişken bir ruh hali içinde sürekli karar değiştirebiliriz. Huzura çok fazla ihtiyacımız olabilir, bu yüzden sevdiklerimizin yanında ve güvenli ortamlarda olmayı tercih etmeliyiz. Sağlığımız da hassas olabilir, özellikle göğüs ağrılarına ve mide rahatsızlıklarına karşı dikkatli olmalıyız.

Ay Yengeç’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı duygusallık ve alınganlık.
*İçe kapanıklık.
*Moralsizlik ve huzursuzluk.
*Midede yanma ve hazımsızlık.

Bu cumartesi “turuncu”, “sarı” ya da “beyaz” renklerini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay Yengeç’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

29 Eylül Pazar; Ay Aslan burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Aslan, Yay ve Koç olanlar kendilerini enerji dolu ve güçlü hissedebilirler. Ay Aslan burcundayken kendimize olan güvenimiz artar ve her konuda daha cesur davranabiliriz. Kendimize düşkün olacağımız bu günlerde sevdiklerimizden daha fazla ilgi ve sevgi bekleyebiliriz. Şımartılmak, övülmek ve beğenilmek çok fazla hoşumuza gidebilir ve tatlı dille çok rahat kandırılabilir ya da ikna edilebiliriz. Lüksümüze, keyfimize ve rahatımıza çok düşkün olacağımız için bu günlerde çalışmak çok zor gelebilir, mümkünse tatile çıkmak ya da işe biraz ara vererek eğlenceli bir şeyle uğraşmak iyi gelebilir. İletişim gezegeni Merkür saat 13:28 itibariyle Akrep burcunda ilerlemeye başlayacağı için burcu ya da yükseleni Akrep olanların iletişim gücü artacak, genel anlamda herkes gizli konulara daha fazla merak duymaya ve araştırma yapmaya başlayacak.

Ay Aslan’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Kıskançlık ve baskı.

*Aşırı spor.

*Uykusuzluk.

*Sinirlilik, kalp ve tansiyon sorunları.

Bu pazar “sarı” rengini bir şekilde hayatımıza sokalım. Ay Aslan’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir. Özellikle altın sarısı pırıltılı ve şık kıyafetleri giymek için, ayrıca altın sarısı aksesuarları kullanmak için uygun günlerdeyiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder