Mine Ayman Haftaya enerji dolu bir başlangıç
HABERİ PAYLAŞ

Haftaya enerji dolu bir başlangıç

Merhaba, haftaya enerji dolu bir başlangıç yapabiliriz. Pazartesi ve salı günleri Ay Kova burcunda ilerleyecek ve aklımıza orijinal fikirler gelebilecek. Daha farklı düşünebilir, yeni ve hızlı girişimlerde bulunabiliriz.

Ay Kova burcundayken asi bir ruh hali içinde olabileceğimiz için, özgürlüğümüzü daha fazla savunabilir ve baskı altında kalmamak için karşımızdaki kişiye sert tepkiler verebiliriz, sinirler gergin olabilir! Ay Kova burcundayken mor rengi fazla enerjimizi dengeleyebilir.

Çarşamba ve perşembe günleri Ay Balık burcunda ilerleyecek ve her konuda daha hassas olacağız. Duygusal konular gündemimizde olabilir, sevdiklerimizin sorunlarıyla daha fazla ilgilenmemiz gerekebilir.

Bir ilişki yaşıyorsanız sevdiğinize karşı daha romantik ve ilgili olabilir, jestler yapabilirsiniz. Çarşamba günü itibariyle iletişim gezegeni Merkür Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak ve düşüncelerimiz netleşecek.

Aldığımız bir kararda ısrarcı olabilir ve fikir çatışmaları yaşayabiliriz, bu yüzden aşırı inatçılığa karşı dikkatli olmak gerekebilir! Cuma ve cumartesi ise Ay Koç burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak.

Yeni girişimlerde bulunabilir ve daha sosyal olabiliriz. Yeni tanışmalar ve başlangıçlar için uygun günlerde olduğumuz için, bu günlerde hayatımıza önemli insanlar girebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak için de içimizde güçlü bir heyecan hissedebiliriz.

Ay Koç burcundayken kırmızı rengi enerjimizi daha da arttırabilir. Cumartesi günü saat 21:56’da Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte önemli bir karar alabilir ve önümüzdeki günlerde bu kararı hayata geçirebiliriz.

Pazar günü ise Ay Boğa burcunda ilerleyecek, her konuda geleceğimizi ve güvenliğimizi daha fazla düşüneceğiz. Maddi konulara yoğunlaşabilir ve rahatımıza çok düşkün olabiliriz.

Bu etki pazartesi de devam edeceği için bu günlerde tembelliğe ve aşırı iştaha karşı dikkat etmek gerekebilir! Ay Boğa burcundayken kırmızı, mercan ve turuncu renkleri enerjimizi arttırabilir.

KOÇ: Aşk hayatınızda güzel ve hızlı bir gelişme sizi bekliyor, eğer yalnızsanız karşınıza tam istediğiniz gibi biri çıkabilir.

Haberin Devamı

BOĞA: Beraberliğinizle ilgili ciddi bir karar alabilir ve bundan sonrası için daha net adımlar atmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER: Maddi konularda şanslı olabilir ve beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eğlenceli ortamlarda vakit geçirebilirsiniz.

YENGEÇ: Maddi bir konuda sıkıntı yaşayabilir ve destek beklediğiniz kişiyle ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

ASLAN: Seyahat etmek isteyebilir ve hızlı bir kararla daha önce gitmediğiniz bir yere gitmek için hazırlık yapabilirsiniz.

BAŞAK: Kariyerinizde büyük bir yoğunluk sizi bekliyor, çevrenizin aranan ve iş bitiren insanı olacak ve bu yüzden biraz yorulacaksınız.

TERAZİ: Yeni bir çevreye girebilir ve önemli insanlarla tanışabilirsiniz. Geleceğe dair önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

AKREP: Arkadaş çevrenizi yenileyebilir, yeni bir çevreye girebilir ve eski birçok kişi ile yolunuzu ayırabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY: Maddi konularda güzel fırsatlarla karşılaşabilir, hem eğlenip hem de yaptığınız işte kazançlı çıkabilirsiniz.

OĞLAK: Geçmişteki maddi bir konu yeniden karşınıza çıkabilir ve çözmek için biraz harcama yapmanız gerekebilir.

KOVA: İletişim dünyanızın canlanacağı bu hafta birçok kişi ile sohbet edebilir ve işlerinizle ilgili yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

BALIK: Ailenizle ilgili bir gelişme yaşayabilir ve onlara her konuda daha fazla destek olmanız gerekebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder