Mine Ayman Huzurlu bir hafta sonu
HABERİ PAYLAŞ

Huzurlu bir hafta sonu

Haberin Devamı

Merhaba, hafta sonu huzur ve güvenlikle ilgili konular çok önemli olacak. Ailemize ve sevgilimize daha fazla vakit ayırabiliriz. Sakin bir hafta sonu için evimizi ya da evimiz gibi görüp rahat ettiğimiz bir mekanı tercih edebiliriz. Huzurlu bir hafta sonu diliyorum.

3 Kasım Cumartesi & 4 Kasım Pazar; Ay Yengeç burcunda olacak, burcu ya da yükseleni Yengeç, Akrep ve Balık olanlar kendilerini çok daha iyi hissedebilirler ve şanslı olabilirler. Ay Yengeç burcundayken duygusal konular daha fazla gündeme gelebilir. Huzur ve güvenlik çok önemli olur, aile ile vakit geçirmek için uygun zamanlardır.

Ay Yengeç burcundayken sevgiliyle romantik görüşmeler gerçekleşebilir. Geçmiş konular açılabilir ve geçmişe özlem duyulabilir. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü itibariyle Merkür gezegeni geri hareketine başlayacağı için, bu hafta sonu itibariyle etkisini hissetmeye başlayabiliriz.

İletişimle ilgili konulara ve yapılan planlara dikkat edilmesi gereken bir dönem başlıyor. Aralık ayına kadar çok önemli bir konuda imza atmamak, yeni teknolojik bir ürün almamak ve sadece var olan rutin işlerle ilgilenmek daha doğru olacaktır.

Ay Yengeç’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı duygusallık ve alınganlık.
*İçe kapanıklık.
*Moralsizlik ve huzursuzluk.
*Midede yanma ve hazımsızlık.

Bu hafta sonu ve Pazartesi günü “turuncu”, “sarı” ya da “beyaz” renklerini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay Yengeç’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder