Mine Ayman İş hayatında yapılanma dönemi
HABERİ PAYLAŞ

İş hayatında yapılanma dönemi

Haberin Devamı

Merhaba, bol sohbetin ve eğlencenin olacağı bir hafta sonu bizi bekliyor, sevdiklerimizle görüşmek ve onlarla uzun uzun sohbet etmek için oldukça fazla enerjimiz olacak. Güneş’in Başak burcunda ilerlediği şu günlerde, iş hayatımızla ilgili yeni bir yapılanma dönemine de girebiliriz, fikir alışverişi çok önemli olacak. Keyifli ve planlarınızı gerçekleştirebileceğiniz bir hafta sonu diliyorum.

25 Ağustos Cumartesi; Ay Yay burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yay, Aslan ve Koç olanlar keyifli ve oldukça çekici olabilirler. Ay Yay’dayken hareket halinde olma ve konuşma, araştırma isteğimiz artabilir. Yeni insanlarla tanışmak ya da yeni yerler keşfetmek için enerjimiz oldukça yüksek olabilir. Uzun ya da kısa seyahatlere çıkmak için de harika bir gün olabilir, bir yere gidemeseniz de en azından evinizden çıkıp yürüyüş yapmayı deneyin, enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz. Güneş’in Başak burcunda ve Mars’ın Akrep burcunda ilerlemeye başlamasıyla birlikte hırsımız ve çalışma isteğimiz artıyor. İş hayatımızı yeniden gözden geçirebilir ve yeni atılımlara başlayabiliriz. Özellikle burcu ya da yükseleni Akrep ve Koç olanların enerjisi ve çekiciliği oldukça artacak, özellikle iş hayatlarında fark edilebilecekler.

Ay Yay’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Gevezelik.
*Sorumsuzluk.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Aşırı spor ve bedeni yormak.

Bu Cumartesi günü “mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Yay’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

26 Ağustos Pazar; güne Yay burcunun pozitif enerjisiyle başlayacağız ama öğleden sonra ruh halimiz değişebilir ve ciddileşmeye başlayabiliriz. Bugün saat 17:01 itibariyle Ay Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak ve hayatımızla ilgili daha ciddi konuları düşünmeye başlayacağız. Özellikle iş hayatımızı düşünebilir ve yeni başlayacak hafta için önemli kararlar alabiliriz. İş ve para odaklı düşüneceğimiz için, mantığımız ön plana çıkacak ve ikili ilişkilerde daha mesafeli olacağız. Burcu ya da yükseleni Oğlak, Boğa ve Başak olanlar kendilerini çok daha güçlü hissedebilirler ve önemli kararlar alabilirler.

Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*İnatçılık.
*Kıskançlık.
*Karamsarlık.
*İşkoliklik.

Bu Pazar günü gece mavisi olarak da bilinen “çivit mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder