Mine Ayman İş odaklı bir hafta
HABERİ PAYLAŞ

İş odaklı bir hafta

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya iş yoğunluğuyla ve ciddi konulara yoğunlaşarak başlayabiliriz. Maddi konulara ağırlık vereceğimiz bu hafta, önemli kararlar alabilir ve doğru yatırımlar yapabiliriz. İş odaklı düşüneceğimiz bu hafta, kazancımızı artırmak için yeni adımlar atabiliriz. İsteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir hafta diliyorum.

27 Ağustos Pazartesi ve 28 Ağustos Salı; Ay Oğlak burcunda olacağı için iş hayatımız çok önemli olacak ve parayla ilgili önemli kararlar alabileceğiz. Burcu ya da yükseleni Oğlak, Boğa ve Başak olanlar özellikle iş hayatlarında daha başarılı olabilirler. Parayla ilgili gelişmeler yaşayacağımız bu günlerde iş değişikliği ya da işle ilgili yeni bir alanda atağa geçebiliriz. Mantığın ön planda olduğu bu günlerde, gelecekle ilgili önemli kararlar alabiliriz. Ev değişikliği için de uygun olan bu günlerde yeni bir eve taşınabilir ya da paramızı doğru yatırımlar için kullanabiliriz.

Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*İnatçılık.
*Kıskançlık.
*Karamsarlık.
*İşkoliklik.

Bu hafta Pazartesi ve Salı günleri gece mavisi olarak da bilinen “çivit mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

29 Ağustos Çarşamba ve 30 Ağustos Perşembe; Ay Kova burcunda seyrine devam edecek ve geleceğe dair düşüncelere dalacağız. Burcu ya da yükseleni Kova, Terazi ve İkizler olanlar kendilerini çok daha iyi ve özgür hissedebilirler. Ay Kova’dayken düşüncelerimiz çok daha özgür hareket eder ve aklımıza gelen bir şeyi ifade etmemiz daha kolay olur. Hızlı düşüneceğimiz ve yaratıcı olacağımız için aklımıza çılgın fikirler gelebilir. Arkadaşlığın çok önemli olacağı bu günlerde, sosyal ortamlara girip oldukça güzel vakit geçirilebilir.

Ay Kova’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Güneş yanıkları.
*Aşırı yürüyüş.
*İştah ve kilo artışı.
*Tartışmalar.

Bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri “mor” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Kova’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

31 Ağustos Cuma; Ay Balık burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Balık, Akrep ve Yengeç olanlar kendilerini çok daha iyi hissedebilirler. Genel anlamda sezgilerin çok önemli olacağı bugün rüyalarımız önemli mesajlar verebilir. Ay Balık burcundayken daha duygusal, hassas ve romantik olabiliriz. Aşk hayatımızla ilgili önemli bir gelişme bugünlerde gerçekleşebilir ve hayatımızda sevdiğimiz kişiye çok daha fazla ihtiyaç duyabiliriz. Hayatında kimse olmayanlar melankoliye kapılabilirler, bu yüzden yalnız kalmamakta ve özellikle dostlarla bir arada olmakta fayda olacaktır. Bugün 15:59’da Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay hayatımızla ilgili önemli bir başlangıca ya da bitişe işaret edebilir. Bu Dolunay özellikle Balık, Akrep, Yengeç ve Başak burçlarını çok daha fazla etkileyecek, hayatlarında bir şeyin değişmesine sebep olacaktır. Dolunay’da gizli olan konular da ortaya çıkacağı için, sürpriz bir gelişmeyle oldukça şaşırabilirsiniz.

Ay Balık’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Tembellik ve dalgınlık.
*Keyfe ve lükse aşırı düşkünlük.
*Alkol, nikotin, kafein gibi uyarıcı maddelere aşırı düşkünlük.
*Aşırı yemek yeme isteği ve sonucunda kilo alma durumu.
*Her türlü bağımlılık; ilaç, bilgisayar oyunları, sosyal paylaşım siteleri…

Bu hafta Cuma günü hayatımıza Mor ya da Kırmızı renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Balık’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder