Mine Ayman Kararsız ve melankolik bir ruh hali
HABERİ PAYLAŞ

Kararsız ve melankolik bir ruh hali

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya oldukça kararsız ve melankolik bir ruh hali ile başlayabiliriz. Ailemize ve milli duygulara düşkünlüğümüz artabilir. Evimizde daha fazla vakit geçirmek isteyeceğimiz bu hafta, geçmişle ilgili anılar ve insanlar aklınıza çok fazla gelebilir. Merkür’ün geri hareketine başlayacağı bu hafta, yarım kalan işleri tamamlamakta ve yeni şeyler için beklemede kalmakta fayda olacaktır. Renkli ve keyifli bir hafta yaşamanızı diliyorum.

5 Kasım Pazartesi; Ay Yengeç burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yengeç, Balık ve Akrep olanlar kendilerini daha iyi ifade edebilirler. Ay Yengeç burcundayken ev, aile ve vatan ile ilgili konular gündemimizde olabilir. Evinizle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz ancak Çarşamba günü itibariyle Merkür gezegeni geri hareketine başlayacağı için, düzgün harekete başlayıncaya kadar teknolojik ürünler almamakta fayda olacaktır. Bugün birçok konuda kararsız kalabilirsiniz ve ruh haliniz sürekli değişebilir. Akşam saatlerinde çok daha kararlı olabilirsiniz.

Ay Yengeç’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı duygusallık ve alınganlık.
*İçe kapanıklık.
*Moralsizlik ve huzursuzluk.
*Midede yanma ve hazımsızlık.

Bu Pazartesi günü “turuncu”, “sarı” ya da “beyaz” renklerini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay Yengeç’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

6 Kasım Salı & 7 Kasım Çarşamba; Ay Aslan burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Aslan, Yay ve Koç olanlar kendilerini çok daha iyi ve güçlü hissedebilirler. Genel anlamda herkesin enerjisi artabilir, daha cesur ve kararlı olabiliriz. Kendinizi çok fazla beğenebilir, bu yüzden çevrenizdeki insanlarla sorun yaşayabilirsiniz. Liderlik konularının da ön planda olacağı bu günlerde, tartışmalar artabilir. Dış görüntünüze önem vereceğiniz bugünlerde, imajınızla ve giyim tarzınızla ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. 7 Kasım Çarşamba günü itibariyle Merkür geri hareketine başlayacağı için, özellikle iletişimle ilgili konularda aksilikler ve yanlış anlaşılmalar olabilir. Bu dönemde yeni bir işe başlamamakta ve önemli bir konuda imza atmamakta fayda olacaktır. İlla imza atmanız gerekiyorsa, imzalayacağınız belgeyi çok iyi bir şekilde incelemelisiniz. Yine bu dönemde telefon, bilgisayar, televizyon gibi elektronik cihazlarda arızalar artabilir! Yeni bir cihaz alacağınız zaman, arızalı çıkmaması için iyice test etmeniz gerekir.

Ay Aslan’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Kendini beğenmişlik ve aşırı gurur.
*Kıskançlık ve baskı.
*Aşırı spor.
*Uykusuzluk.
*Sinirlilik, kalp ve tansiyon sorunları.

Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri “sarı” rengini bir şekilde hayatımıza sokalım. Ay Aslan’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir. Özellikle altın sarısı pırıltılı ve şık kıyafetleri giymek için, ayrıca altın sarısı aksesuarları kullanmak için uygun günlerdeyiz.

8 Kasım Perşembe ve 9 Kasım Cuma; Ay Başak burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Başak, Boğa ve Oğlak olanlar kendilerini çok daha iyi hissedebilirler ve yaptıklarıyla öne çıkabilirler. Ay Başak burcundayken çok fazla çalışmamız ve biriken işleri bitirmemiz gerekebilir. Analiz gücümüz artacağı için her işin detayına çok rahat bir şekilde inebiliriz ve sorunları çözebiliriz. Ay Başak burcundayken çok eleştirel bir bakış açısına sahip olacağımız için, çevremizdekileri açık sözlülüğümüzle kırmamak için dikkatli olmamız gerekebilir. İkili ilişkiler mesafeli olacağı için, bu günlerde daha çok kendimizi işe vermemizde ve yalnız kalmamızda fayda olacaktır.

Ay Başak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı eleştirel olmak.
*Kıskançlık ve kavgacılık.
*Mide ve hazımsızlık sorunları.
*İlişkilerde soğukluk.

Bu hafta Perşembe ve Cuma günleri hayatımıza “sarı” ve “yeşil” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Başak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder