Mine Ayman Oldukça hareketli ve sürprizlerle dolu bir hafta
HABERİ PAYLAŞ

Oldukça hareketli ve sürprizlerle dolu bir hafta

Merhaba, hafta sonunu Ay’ın Kova burcundaki çılgın enerjisi ile oldukça hareketli ve sürprizlerle dolu bir şekilde geçirebiliriz. Planlarınızın istediğiniz gibi gerçekleşeceği keyifli bir hafta sonu yaşamanızı diliyorum.

9 Kasım Cumartesi & 10 Kasım Pazar; Ay Kova burcunda ilerlediği için burcu ya da yükseleni Kova, Terazi ve İkizler olanlar kendilerini daha keyifli ve şanslı hissedebilirler. Ay Kova burcundayken özgürlüğümüze çok düşkün olur ve asi bir tavır takınabiliriz. Beynimiz çok hızlı ve iyi çalışacağı için birçok zor konuyu çözebiliriz. Geleceğe dair planlar yapabilir ve gelecekle ilgili tahminlerde bulunabiliriz. Teknoloji ile ilgili gelişmeleri takip edebilir ve en yeni ürünleri alabiliriz. Aşk hayatımızda da ani gelişmeler yaşayabilir, hızla gelişen çılgın bir ilişkinin içinde kendimizi bulabiliriz. Her türlü çılgınlığa açık olabilir ve yeni deneyimler yaşayabiliriz.

Haberin Devamı

Ay Kova’dayken dikkat edilecek durumlar:

*Güneş yanıkları ya da rüzgar çarpması.

*Aşırı yürüyüş.

*İştah ve kilo artışı.

*Tartışmalar.

Bu hafta sonu “mor” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Kova’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder