Mine Ayman Sağlam hareket edeceğiniz bir hafta!
HABERİ PAYLAŞ

Sağlam hareket edeceğiniz bir hafta!

Merhaba, haftaya Ay’ın Koç burcundaki etkisiyle enerji dolu bir başlangıç yapabiliriz. Pazartesi günü saat 17:24 itibariyle Ay Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak ve her konuda çok daha sağlam hareket etmek isteyeceğiz. Beklentilerinizin istediğiniz gibi gerçekleşeceği güzel bir hafta yaşamanızı diliyorum.

28 Nisan Pazartesi; Ay Koç burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Koç, Aslan ve Yay olanlar kendilerini çok daha keyifli ve şanslı hissedebilirler. Ay Koç burcundayken enerjimiz yenilenir, kendimizi çok güçlü ve cesur hissedebiliriz. Hareket halinde olmak isteyebilir, yerimizde duramayıp birçok şeyi aynı anda yapmak isteyebiliriz. Ruh halimiz çocuksu ve meraklı olabilir, deneyimlere açık olabiliriz. Çok çabuk sinirlenebileceğimiz için tartışmalara açık olabiliriz ama çabuk sinirlendiğimiz gibi sakinleşmemiz de kolay olur. Aşk hayatımızda hareket yaşanabilir, yeni bir aşka yelken açabilir ya da var olan ilişkimizde yeni bir heyecan yaşayabiliriz. Pazartesi günü saat 17:24 itibariyle Ay Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak ve her konuda çok daha sağlam hareket etmek isteyeceğiz.

Ay Koç’tayken dikkat edilecek durumlar;
*Aşırı sinirli olma ve kavgacı ruh hali.
*Acele karar verme.
*Tehlikeli konularda fazla cesur olma ve risk alma.
*Sakarlıklara ve kazalara yatkın olma.
Bu hafta Pazartesi günü, hayatımıza mutlaka Kırmızı rengini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Koç’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

29 Nisan Salı & 30 Nisan Çarşamba; Ay Boğa burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Boğa, Başak ve Oğlak olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Boğa burcundayken işlerimizi pratik bir şekilde halledip daha sonrasında kendimize keyifli ve tembellik yapabileceğimiz ortamlar yaratmak isteriz. İşlerimizi toparladıktan sonra yavaşlar ve her şeyi ağırdan almaya başlarız. Keyfimiz her şeyden daha önemli olabilir, lükse ve rahatımıza aşırı düşkünlük gösterebiliriz. İştahımız da açık olacağı için fazla yemek yiyebilir ve kilo alabiliriz! Kokular da çok önemli olacağı için, güzel kokulara karşı zaaf gösterebilir ve kendimize yeni ve özel bir koku alabiliriz. Masaj yaptırmak için de oldukça güzel günler olabilir, sevgiliyle romantik ve tutkulu anlar yaşanabilir. Salı günü saat 09:14’te Boğa burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek ve hayatımızda önemli bir gelişme yaşayacağız. Güneş tutulmasının en yoğun etkisi iki hafta boyunca hayatımızda hissedebiliriz ve çok önemli bir karar alıp hayatımızda köklü bir değişiklik yapmak isteyebiliriz. Yeni bir başlangıç yapmak ve sorunlu bir konudan tamamen kurtulmak için karşımıza güzel bir fırsat çıkabilir. Özellikle burcu ya da yükseleni Boğa ve Akrep olanlar güneş tutulmasından çok daha fazla etkilenebilir, hayatlarında büyük bir dönüşüm yaşayabilirler.

Haberin Devamı

Ay Boğa’dayken dikkat edilecek durumlar;
*Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı.
*Diş operasyonları.
*Gürültü.
*Aşırı yemek ve kilo alımı.

Haberin Devamı

Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri hayatımıza mutlaka “kırmızı” ve “turuncu” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Boğa’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Haberin Devamı

1 Mayıs Perşembe & 2 Mayıs Cuma; Ay İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak ve iletişim dünyamız hız kazanacak. Burcu ya da yükseleni İkizler, Terazi ve Kova olanlar kendilerini çok daha şanslı hissedebilirler. Ay İkizler burcundayken çok fazla konuşma gerçekleşebilir ve birçok bilgi sizi aynı anda ulaşabilir. Kafa karışıklıklarının ve kararsızlıkların yaşanabileceği bugün, değişken bir ruh hali içince olabilir ve çevremizdeki insanları şaşırtabiliriz! Yalan ve dedikoduya çok fazla dikkat etmemiz gereken bugün, gereksiz bilgi kirliliğinden de korunmamız faydalı olacaktır! Ellerimiz çok becerikli ve hızlı olacağı için birçok işi hızlı bir şekilde yapabilir, yeni bir hobiye başlayabilir veya yazarak kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz.

Ay İkizler’deyken dikkat edilecek durumlar;
*Kararsızlık.
*Gevezelik.
*Dedikodu.
*Yalancılık.

Bu hafta Perşembe ve Cuma günleri “turuncu” rengini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay İkizler’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

3 Mayıs Cumartesi & 4 Mayıs Pazar; Ay Yengeç burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yengeç, Akrep ve Balık olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Yengeç burcundayken özellikle kadınlarla ilgili konular daha ön planda olur ve hayatımızdaki kadınlarla özellikle annemizle daha fazla ilgilenmemiz gerekebilir. Ev hayatımızı düzenlemek, taşınmak ve dekorasyonla ilgili değişiklikler yapmak için de oldukça uygun günlerdeyiz. Duygusal açıdan hassas olabilir, değişken bir ruh hali içinde sürekli karar değiştirebiliriz. Huzura çok fazla ihtiyacımız olabilir, bu yüzden sevdiklerimizin yanında ve güvenli ortamlarda olmayı tercih etmeliyiz. Sağlığımız da hassas olabilir, özellikle göğüs ağrılarına ve mide rahatsızlıklarına karşı dikkatli olmalıyız. Cumartesi günü itibariyle aşk gezegeni Venüs Koç burcunda ilerlemeye başlayacak ve aşk hayatımıza hareket gelecek. Daha sosyal olabilir ve özel hayatımızla ilgili cesur girişimlerde bulunabiliriz. Yeni bir ilişkiye başlamak için içimizde güçlü bir istek uyanabilir ya da var olan ilişkimizin daha da renklenmesi için harekete geçebiliriz. Özellikle burcu ya da yükseleni Koç olanlar her konuda çok şanslı ve çekici olabilirler.

Ay Yengeç’teyken dikkat edilecek durumlar;
*Aşırı duygusallık ve alınganlık.
*İçe kapanıklık.
*Moralsizlik ve huzursuzluk.
*Midede yanma ve hazımsızlık.

Bu hafta sonu “turuncu”, “sarı” ya da “beyaz” renklerini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay Yengeç’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder