Mine Ayman Sakin ve huzurlu hafta sonu
HABERİ PAYLAŞ

Sakin ve huzurlu hafta sonu

Haberin Devamı

Merhaba, hafta sonumuzu Ay’ın Boğa burcundaki etkisiyle oldukça sakin ve huzurlu geçirebilir, daha çok kendi dünyamıza yönelip evde vakit geçirmek isteyebiliriz. Planlarınızın ve beklentilerinizin istediğiniz gibi gerçekleşeceği bir hafta sonu yaşamanızı diliyorum.

16 Kasım Cumartesi & 17 Kasım Pazar; Ay Boğa burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Boğa, Başak ve Oğlak olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Boğa burcundayken işlerimizi pratik bir şekilde halledip daha sonrasında kendimize keyifli ve tembellik yapabileceğimiz ortamlar yaratmak isteriz. İşlerimizi toparladıktan sonra yavaşlar ve her şeyi ağırdan almaya başlarız. Keyfimiz her şeyden daha önemli olabilir, lükse ve rahatımıza aşırı düşkünlük gösterebiliriz. İştahımız da açık olacağı için fazla yemek yiyebilir ve kilo alabiliriz! Kokular da çok önemli olacağı için, güzel kokulara karşı zaaf gösterebilir ve kendimize yeni ve özel bir koku alabiliriz. Masaj yaptırmak için de oldukça güzel günler olabilir, sevgiliyle romantik ve tutkulu anlar yaşanabilir. Pazar günü saat 17:17’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, hayatımızın bir alanında ani bir gelişme ile köklü değişiklikler yapmamızı destekleyebilir.

Ay Boğa’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı.
*Diş operasyonları.
*Gürültü.
*Aşırı yemek ve kilo alımı.

Bu hafta sonu hayatımıza mutlaka “kırmızı” ve “turuncu” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Boğa’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder