Mine Ayman Sürpriz gelişmeler var
HABERİ PAYLAŞ

Sürpriz gelişmeler var

Haberin Devamı

Merhaba, hafta sonunu Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasının etkisi ile farklı duygular içinde geçirebilir ve sürpriz gelişmeler yaşayabiliriz. Planlarınızın ve beklentilerinizin gerçekleşeceği bir hafta sonu yaşamanızı diliyorum.

2 Kasım Cumartesi
; Ay Terazi burcunda ilerleyecek, burcu ya da yükseleni Terazi, Kova ve İkizler olanların enerjileri artacak. Ay Terazi burcundayken ikili ilişkiler daha önemli olur ve güzel dostluklar kurulabilir. Güzellik, sanat ve adaletle ilgili konular ön plana çıkabilir. Hayatımıza daha fazla güzellik katabileceğimiz bugün, sevdiğimiz kişiyle özel ve romantik anlar yaşayabiliriz. Eğer alışverişe çıkmayı planlıyorsanız, bugün çok zevkli olabilir ve doğru eşyaları satın alabilirsiniz ama aşırı para harcamaya karşı dikkatli olmanız gerekebilir! İmajınızı yenilemek ve yeni bir tarza kavuşmak istiyorsanız, aklınıza güzel ve yaratıcı fikirler gelebilir.

Ay Terazi’deyken dikkat edilecek durumlar;


*Aşırı lüks ve alışveriş tutkusu.

*Stres ve sinirlilik.

*Tembellik ve keyfe aşırı düşkünlük.

*Vücut hassas olur, enfeksiyonlara dikkat.

Bu Cumartesi, günü hayatımıza “yeşil” ve “pembe” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Terazi’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

3 Kasım Pazar
; Ay Akrep burcunda seyrine devam edeceği için burcu ya da yükseleni Akrep, Yengeç ve Balık olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Bugün, saat 14:49’da Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması hayatımızın bir alanında köklü bir değişim yaşamamızı sağlayacak. Ay Akrep burcundayken duygularımızı çok yoğun yaşar ve tepkilerimizi çok sert bir şekilde gösterebiliriz! Çok tutkulu ve kararlı olacağımız için aklımıza koyduğumuz şeyi mutlaka yapmak isteriz. Kıskançlık ve sahiplenme duyguları çok yoğun olacağı için ilişkilerde krizler yaşanabilir, olayları abartmamAnchoraya dikkat etmeliyiz! Aşkınızı çok yoğun yaşayabilir ve sevgilinizle özel anlar geçirebilirsiniz. Parasal konularda daha dikkatli ve mantıklı hareket edebilirsiniz.

Ay Akrep’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı kıskançlık ve hırs.

*Sinirlilik ve kavgacılık.

*Cinsel hayata aşırı düşkünlük.

Bu Pazar, “yeşil”, “mavi” ya da “turkuaz” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Akrep’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder