Mine Ayman Tutkulu ve aşk dolu hafta sonu
HABERİ PAYLAŞ

Tutkulu ve aşk dolu hafta sonu

Haberin Devamı

Merhaba, bu hafta sonunu oldukça tutkulu ve aşk dolu geçirebiliriz ama her konuda dengeli olup aşırıya kaçmamaya özen göstermeyi unutmamalıyız. Planlarınızı gerçekleştirebileceğiniz bir hafta sonu diliyorum.

2 Şubat Cumartesi & 3 Şubat Pazar; Ay Akrep burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Akrep, Yengeç ve Balık olanlar kendilerini çok daha güçlü hissedebilirler. Ay Akrep burcundayken her konuda çok güçlü ve kararlı olabilir, ne istediğimizi bilip isteklerimizi daha kolay elde edebiliriz. Aşkla ilgili konularda da yeni gelişmeler yaşanabilir ama kıskançlığa karşı dikkatli olmak gerekir. Cumartesi günü sabah saatlerinde Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlayacak, burcu ya da yükseleni Kova olanların şansı ve çekiciliği oldukça artabilir. Yine Cumartesi günü Mars Balık burcunda ilerlemeye başlayacağı için, burcu ya da yükseleni Balık olanların da enerjileri ve çekicilikleri artabilir. Yeni başlangıçlara ve sürpriz gelişmelere hazırlıklı olalım, renkli ve keyifli bir hafta sonu bizi bekliyor olabilir.

Ay Akrep’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı kıskançlık ve hırs.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Cinsel hayata aşırı düşkünlük.

Bu hafta sonu “yeşil”, “mavi” ya da “turkuaz” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Akrep’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder