Mine Ayman Yarım kalan işler tamamlanıyor
HABERİ PAYLAŞ

Yarım kalan işler tamamlanıyor

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Ay’ın Başak burcundaki etkisi ile titiz ve detaycı bir ruh hali içinde başlayabilir, yarım kalan işlerimizi tamamlayıp hayatımızın bir alanında düzenleme yapabiliriz. Sağlığımızla ilgilenmemiz gerekebilir, spora ya da diyete başlamak için uygun günlerde olacağız.

Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi dengeleyebilir. Salı ve Çarşamba günleri Ay Terazi burcunda ilerleyecek ve hayatın güzelliklerine düşkünlüğümüz artacak. Kendi güzelliğimiz ve bakımımızla da daha fazla ilgilenip yenilenebiliriz. Alışveriş yapmak için de uygun günlerde olacağız, zevkli olacağımız için güzel şeyler satın alabiliriz.

Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri Ay Akrep burcunda ilerleyecek. Her konuda çok hırslı ve kararlı olabilir, aklımıza koyduğumuz şeyleri hayata geçirmek için harekete geçebiliriz. Bizi sinirlendiren ya da hayal kırıklığına uğratan insanlara karşı kin ve intikam duygularımız artabilir, öfkemizi kontrol etmekte zorlanabiliriz bu yüzden sakin kalmak faydalı olabilir.

Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. 20 Mayıs Cuma saat 16:50 itibariyle Güneş artık İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak ve enerjimiz artacak.

Burcu ya da yükseleni İkizler olanlar bu dönemde çok dikkat çekici ve şanslı olabilirler. 21 Mayıs Cumartesi günü iletişim gezegeni Merkür’ün Boğa burcunda düzgün hareketine başlamasıyla birlikte iletişim hayatımız canlanabilir ve beklediğimiz haberler hızlı bir şekilde gelebilir. 21 Mayıs Cuma saat 23:13’de Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte hayatımızın bir alanında bitiş, tamamlanma ya da başlangıç yaşayabiliriz.

KOÇ: Uzun zamandır görüşmediğiniz bir dostunuzla ya da arkadaşınızla görüşebilir ve eski günleri yad edebilirsiniz.

BOĞA: İştahınızın artacağı bu günlerde eski kilo sorununuz yeniden gündeminize gelebilir. Spor ya da diyete başlayabilirsiniz.

İKİZLER: Enerjinizin artacağı bu hafta çevrenizdeki insanların dikkatini çekebilir ve çok sosyal olup her yerde aranan insan olabilirsiniz.

YENGEÇ: Ailenizle birlikte olup eski bir soruna çözüm bulabilmek için önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Bu hafta net bir karara varabilirsiniz.

ASLAN: Kendinize olan güveninizin artacağı bu hafta sürekli hareket halinde olup birçok işinizi hızlı bir şekilde halledebilirsiniz, iş bitirici olacaksınız.

BAŞAK: Sezgilerinizin çok güçlü olacağı bu hafta içinize doğanlar gerçek olabilir. Maddi konularda da doğru yatırımlar yapabileceksiniz.

TERAZİ: Aşk hayatınızda güzel bir gelişme yaşayabilir ve kendinizi yeni bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Güzel ve heyecanlı günler sizi bekliyor.

AKREP: Uzun zamandır çalıştığınız ve emek verdiğiniz bir konu hakkında bu hafta bir başarı yakalayabilir ve ödüllendirilebilirsiniz.

YAY: Hızlı bir tatil planı yapabilir ve sevdiğiniz kişiyle beraber kısa da olsa keyifli bir organizasyon yapıp çok eğlenebilirsiniz.

OĞLAK: Aşk hayatınızda sürpriz bir gelişme yaşayabilir, atacağınız bir adamla bir sorununuzu tamamen çözüp özel hayatınızda yeni bir başlangıç yaşayabilirsiniz.

KOVA: Kendinizi ifade etmekte zorlandığınız bir konuda cesaretinizi toplayıp önemli bir konuşma yapabilir ve sonucunda zafer elde edebilirsiniz.

BALIK: Yeni bir işe ya da projeye başlayabilir, kendinizi çok hareketli ve eğlenceli bir ortamın içinde bulup yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder