Mine Ayman Yazın rehavetinin hissedileceği bir hafta!
HABERİ PAYLAŞ

Yazın rehavetinin hissedileceği bir hafta!

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Ay’ın Boğa burcundaki etkisi ile rahatımıza ve keyfimize düşkün bir başlangıç yapabilir, yazın rehavetini üzerimizde fazlasıyla hissedip tembellik yapmak isteyebiliriz. Eğer tatildeyseniz çok keyifli olabilir ve bulunduğunuz ortamın keyfini çıkartabilirsiniz. Beklentilerinizin gerçekleşeceği ve güzel haberlerin geleceği bir hafta yaşamanızı diliyorum.

23 Haziran Pazartesi; Ay Boğa burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Boğa, Başak ve Oğlak olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Boğa burcundayken işlerimizi pratik bir şekilde halledip daha sonrasında kendimize keyifli ve tembellik yapabileceğimiz ortamlar yaratmak isteriz. İşlerimizi toparladıktan sonra yavaşlar ve her şeyi ağırdan almaya başlarız. Keyfimiz her şeyden daha önemli olabilir, lükse ve rahatımıza aşırı düşkünlük gösterebiliriz. İştahımız da açık olacağı için fazla yemek yiyebilir ve kilo alabiliriz! Kokular da çok önemli olacağı için, güzel kokulara karşı zaaf gösterebilir ve kendimize yeni ve özel bir koku alabiliriz. Masaj yaptırmak için de oldukça güzel günler olabilir, sevgiliyle romantik ve tutkulu anlar yaşanabilir. Pazartesi günü saat 15:34 itibariyle aşk gezegeni Venüs İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak ve burcu ya da yükseleni İkizler olanlar için şanlı bir dönem başlayacak. Aşk hayatımızda kafamızın karışacağı bu dönemde aldatılma ve yalanlara karşı dikkatli olmak gerekebilir!

Ay Boğa’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı.
*Diş operasyonları.
*Gürültü.
*Aşırı yemek ve kilo alımı.

Bu hafta Pazartesi günü hayatımıza mutlaka “kırmızı” ve “turuncu” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Boğa’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

24 Haziran Salı, 25 Haziran Çarşamba & 26 Haziran Perşembe; Ay İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak ve iletişim dünyamız hız kazanacak. Burcu ya da yükseleni İkizler, Terazi ve Kova olanlar kendilerini çok daha şanslı hissedebilirler. Ay İkizler burcundayken çok fazla konuşma gerçekleşebilir ve birçok bilgi sizi aynı anda ulaşabilir. Kafa karışıklıklarının ve kararsızlıkların yaşanabileceği bugün, değişken bir ruh hali içince olabilir ve çevremizdeki insanları şaşırtabiliriz! Yalan ve dedikoduya çok fazla dikkat etmemiz gereken bugün, gereksiz bilgi kirliliğinden de korunmamız faydalı olacaktır! Ellerimiz çok becerikli ve hızlı olacağı için birçok işi hızlı bir şekilde yapabilir, yeni bir hobiye başlayabilir veya yazarak kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz.

Ay İkizler’deyken dikkat edilecek durumlar;
*Kararsızlık.
*Gevezelik.
*Dedikodu.
*Yalancılık.

Bu hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri “turuncu” rengini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay İkizler’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

27 Haziran Cuma & 28 Haziran Cumartesi; Ay Yengeç burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yengeç, Akrep ve Balık olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Yengeç burcundayken özellikle kadınlarla ilgili konular daha ön planda olur ve hayatımızdaki kadınlarla özellikle annemizle daha fazla ilgilenmemiz gerekebilir. Ev hayatımızı düzenlemek, taşınmak ve dekorasyonla ilgili değişiklikler yapmak için de oldukça uygun günlerdeyiz. Duygusal açıdan hassas olabilir, değişken bir ruh hali içinde sürekli karar değiştirebiliriz. Huzura çok fazla ihtiyacımız olabilir, bu yüzden sevdiklerimizin yanında ve güvenli ortamlarda olmayı tercih etmeliyiz. Sağlığımız da hassas olabilir, özellikle göğüs ağrılarına ve mide rahatsızlıklarına karşı dikkatli olmalıyız. Cuma günü saat 11:10’da Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte özellikle evimizle ya da ailemizle ilgili önemli bir karar alabilir, yeni başlangıçlar için kendimizi hazır hissedebiliriz.

Ay Yengeç’teyken dikkat edilecek durumlar;


*Aşırı duygusallık ve alınganlık.
*İçe kapanıklık.
*Moralsizlik ve huzursuzluk.
*Midede yanma ve hazımsızlık.

Bu Cuma ve Cumartesi “turuncu”, “sarı” ya da “beyaz” renklerini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay Yengeç’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

29 Haziran Pazar; Ay Aslan burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Aslan, Yay ve Koç olanlar kendilerini enerji dolu ve güçlü hissedebilirler. Ay Aslan burcundayken kendimize olan güvenimiz artar ve her konuda daha cesur davranabiliriz. Kendimize düşkün olacağımız bu günlerde sevdiklerimizden daha fazla ilgi ve sevgi bekleyebiliriz. Şımartılmak, övülmek ve beğenilmek çok fazla hoşumuza gidebilir ve tatlı dille çok rahat kandırılabilir ya da ikna edilebiliriz. Lüksümüze, keyfimize ve rahatımıza çok düşkün olacağımız için bu günlerde çalışmak çok zor gelebilir, mümkünse tatile çıkmak ya da işe biraz ara vererek eğlenceli bir şeyle uğraşmak iyi gelebilir.

Ay Aslan’dayken dikkat edilecek durumlar;
*Kendini beğenmişlik ve aşırı gurur.
*Kıskançlık ve baskı.
*Aşırı spor.
*Uykusuzluk.
*Sinirlilik, kalp ve tansiyon sorunları.

Bu Pazar, “sarı” rengini bir şekilde hayatımıza sokalım. Ay Aslan’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir. Özellikle altın sarısı pırıltılı ve şık kıyafetleri giymek için, ayrıca altın sarısı aksesuarları kullanmak için uygun günlerdeyiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder