Mine Ayman Yeni kararlar, yeni başlangıçlar
HABERİ PAYLAŞ

Yeni kararlar, yeni başlangıçlar

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Yeni Ay enerjisi ile başlıyoruz, yeni kararlar almak ve yeni başlangıçlar yapmak için güzel bir hafta olabilir. Aynı zamanda kendimizi yenilemek için de harika bir zaman, tarzımızı ya da davranışlarımızı değiştirme ihtiyacı hissedebilir, imajımızı değiştirmek isteyebiliriz. Beklentilerinizin gerçek olacağı ve güzel başlangıçlar yapacağınız bir hafta diliyorum.

11 Mart Pazartesi; Ay Balık burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Balık, Akrep ve Yengeç olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler ve önemli kararlar alabilirler. Ay Balık burcundayken her zamankinden daha duygusal, hassas, alıngan, yardımsever ve romantik olabilir, başkalarını kendimizden daha fazla düşünebiliriz. Hislerimiz çok güçlü olacağı için içimize doğanlar gerçekleşebilir ve rüyalarımızdan önemli mesajlar alabiliriz. Saat 21:52’de Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay yeni kararlar alıp yenilenmemize yardımcı olabilir. Hatalarımızı fark edebilir, onları telafi edecek kararlar alabilir ve bağımlılıklarımızdan kurtulabiliriz! Bu önemli zamanı mutlaka değerlendirin ve hayatınızda kötü olarak değerlendirdiğiniz her şeyle vedalaşıp, yeniye yer açın…

Ay Balık’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Tembellik ve dalgınlık.
*Keyfe ve lükse aşırı düşkünlük.
*Alkol, nikotin, kafein gibi uyarıcı maddelere aşırı düşkünlük.
*Aşırı yemek yeme isteği ve sonucunda kilo alma durumu.
*Her türlü bağımlılık; ilaç, bilgisayar oyunları, sosyal paylaşım siteleri…

Bu hafta Pazartesi günü hayatımıza Mor ya da Kırmızı renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Balık’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji verecektir.

12 Mart Salı, 13 Mart Çarşamba ve 14 Mart Perşembe; Ay Koç burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Koç, Aslan ve Yay olanlar kendilerini çok daha enerji dolu ve keyifli hissedebilirler. Ay Koç burcundayken daha girişken, istekli ve meraklı oluruz. Yeni bir işe ya da ilişkiye başlamamız kolay olur ama iletişim gezegeni Merkür’ün hala geri hareketine devam ettiğini unutmamalısınız! Merkür tam olarak 18 Mart itibariyle düzgün hareketine başlayacak, önemli yeni başlangıçlarınızı bu tarihten sonraya ertelemenizde fayda olabilir. Aynı zamanda 12 Mart Salı günü itibariyle Mars da Koç burcunda ilerlemeye başlayacağı için, genel anlamda herkesin enerjisi ve cesareti artmaya başlayacak! Özellikle burcu ya da yükseleni Koç olanlar her alanda öne çıkabilecekler.

Ay Koç’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı sinirli olma ve kavgacı ruh hali.
*Acele karar verme.
*Tehlikeli konularda fazla cesur olma ve risk alma.
*Sakarlıklara ve kazalara yatkın olma.

Bu hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri hayatımıza mutlaka Kırmızı rengini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Koç’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

15 Mart Cuma; Ay Boğa burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Boğa, Başak ve Oğlak olanlar kendilerini daha güçlü ve huzurlu hissedebilirler. Ay Boğa burcundayken kendi isteklerimiz ön planda olur ve keyfimize çok düşkün oluruz. Evde ya da eviniz gibi gördüğünü bir yerde vakit geçirmek ve dinlenmek size iyi gelecektir. Ay Boğa burcundayken iştah artabileceği için kilo alımına karşı dikkatli olmak gerekir. Yine bu günlerde paraya daha fazla ihtiyaç duyabilir ve kazancımızı arttırmak için uzun vadeli planlar yapabiliriz. Özellikle maddi anlamda bir şeylere sahip olmayı çok fazla isteyebilir ve bu konularda aşırı hırslı olabiliriz!

Ay Boğa’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı.
*Diş operasyonları.
*Gürültü.
*Aşırı yemek ve kilo alımı.

Bu hafta Cuma ve Cumartesi günleri hayatımıza mutlaka “kırmızı” ve “turuncu” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Boğa’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder