Mine Ayman Yeni planlar için Merkür'ü bekleyin
HABERİ PAYLAŞ

Yeni planlar için Merkür'ü bekleyin

Merhaba, yepyeni bir haftaya pozitif enerjiyle ve yeni olan her şeye açık olarak başlayabiliriz. Her ne kadar Merkür geri hareket ettiği için son günlerde eski sorunlarla yeniden uğraşmak zorunda kalsak da, yeni haftaya moralimizi yüksek tutarak ve yeni umutlarla başlayabiliriz. İstediğiniz haberlerin gelmesi dileğiyle, iyi haftalar.

19 Mart Pazartesi; haftaya Ay’ın Kova burcundaki seyriyle başlıyoruz. Kendimizi daha güçlü ve özgür hissedebiliriz. Arkadaşlık ve sosyal konular daha önemli olabilir. Yeni Ay öncesi önemli görüşmeler yapabilir ve yeni projeler için hazırlık yapmaya başlayabiliriz. Burcu ya da yükseleni Kova, İkizler ve Terazi olanlar kendilerini çok daha iyi hissedebilirler.

Haberin Devamı

Ay Kova’dayken dikkat edilecek durumlar;
*Güneş yanıkları.
*Aşırı yürüyüş.
*İştah ve kilo artışı.
*Tartışmalar.

Bu hafta, Pazartesi günü “mor” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Kova’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

20 Mart Salı ve 21 Mart Çarşamba; Ay Balık burcunda ilerleyecek. Burcu ya da yükseleni Balık, Yengeç ve Akrep olanlar kendilerini daha iyi ve şanslı hissedecekler. Ay Balık’ta olduğu için daha duygusal ve hassas olabiliriz. Alınganlıklara karşı dikkatli olmalı, içe kapanık olmamak için moralimizi yüksek tutmalıyız. Ay Balık’tayken daha yaratıcı olacağımız için, ilham gereken konularda çok başarılı olabiliriz. 20 Mart Salı günü itibariyle Güneş Koç burcunda ilerlemeye başlayacak ve bahar resmi anlamda başlamış olacak. Burcu ya da yükseleni Koç olanların daha fazla dikkat çekeceği ve şanslı olacakları dönemdeyiz. Baharın başlaması ve Koç burcunun pozitif enerjisiyle yeni başlangıçlar için niyetlenebilir, yeni planlar yapabiliriz ama Merkür, Mars ve Satürn’ün geri harekette olduğunu unutmamamız, yeni planlar için en azından Merkür’ün düzeleceği 4 Nisan tarihini beklememiz gerekiyor!

Ay Balık’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Tembellik ve dalgınlık.
*Keyfe ve lükse aşırı düşkünlük.
*Alkol, nikotin, kafein gibi uyarıcı maddelere aşırı düşkünlük.
*Aşırı yemek yeme isteği ve sonucunda kilo alma durumu.
*Her türlü bağımlılık; ilaç, bilgisayar oyunları, sosyal paylaşım siteleri…

Bu hafta, Salı ve Çarşamba günleri hayatımıza Mor ya da Kırmızı renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Balık’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji verecektir.

22 Mart Perşembe ve 23 Mart Cuma günleri;
saat 11:59 itibariyle Ay Koç burcunda ilerlemeye başlayacak. Saat 16:38’de ise Yeni Ay Koç burcunda gerçekleşecek. Burcu ya da yükseleni Koç, Aslan ve Yay olanlar kendilerini daha güçlü ve enerjik hissedecekler. Özellikle haritasında güçlü bir Koç burcu etkisi olanlar çok dikkat çekecek ve şanslı olacaklar. Yeni Ay ile birlikte hayatınızın bir alanında yenilik yaşayabilirsiniz, yeni bir işe ya da yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz ama başladığınız her ne ise tam olarak kendinizi kaptırmadan önce Merkür’ün düzeleceği 4 Nisan tarihini beklemenizi tavsiye ederim. Merkür geri hareketinde başlanan yeni işler ya da ilişkiler, Merkür düzeldiğinde sorun yaratabilir. Merkür geri hareketinin yaşandığı dönemler kandırılmaya en açık olduğumuz dönemlerdir, bu yüzden her konuda temkinli olmakta fayda vardır!

Ay Koç’tayken dikkat edilecek durumlar;


*Aşırı sinirli olma ve kavgacı ruh hali.
*Acele karar verme.
*Tehlikeli konularda fazla cesur olma ve risk alma.
*Sakarlıklara ve kazalara yatkın olma.

Bu hafta, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri hayatımıza mutlaka Kırmızı rengini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Koç’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder