Nedim Şener ‘Abim bir hain’
HABERİ PAYLAŞ

‘Abim bir hain’

FETÖ şimdilerde yeni bir taktik geliştirdi. Darbeye doğrudan katılan firari FETÖ’cü askerlerin yurtdışından yazdıkları itibar görmeyince, darbede rol almamış FETÖ’cü olduğu için ihraç edilen subayları algı operasyonlarında kullanmaya başladı.

15 Temmuz ile ilgili yalanları yazarken, TSK’dan emekli babası Taner Tezgel’e bile iftira atacak kadar ileri giden eski Binbaşı Serkan Tezgel bunlardan birisi.

Bir diğeri ise Bylock kullanıcısı olan ve ihraç edilen eski Binbaşı Cafer Topkaya. 16 ay tutuklu kalıp adli kontrolle serbest kaldıktan sonra Belçika’ya kaçan Cafer Topkaya şu aralar Türkiye hakkında “Guantanoma tablosu” çizmekle meşgul.

Haberin Devamı

Yabancı basına söylediklerinin üzerine gidiyorum; Türkiye’de, CIA’nın icat ettiği suda boğulma hissi yaratan “waterboarding” işkencesi yapıldığını söylüyor, araştırıyorum yalan çıkıyor.

Soyadımı değiştireceğim

Bu konuyu daha önce yazmıştım. Yazımdan sonra Cafer Topkaya’nın Deniz Kuvvetleri’nde görevli kardeşi R.Topkaya ile görüştüm. Kardeşi nedeniyle 9 ay önce o da açığa alınmış.

Kurumuna küsmemiş, kendisi hukuki yollardan hakkını aramaya devam ediyor; Cafer Topkaya’nın kaçmasına anlam veremiyor. Kaçana kadar Cafer Topkaya’ya “Abim” diyen R.Topkaya şimdi onun için “O kişi abim değil, bir hain” diyor. Hatta, soyadını değiştirmek için Kaymakamlığa yazılı başvuruda bulunmuş. Kaçmaması konusunda Cafer Topkaya’ya yalvarmış.

Whatsapp’ta yalvarmış

Aralarında geçen WhatsApp yazışmaları bunu gösteriyor. R.Topkaya ile firari Cafer Topkaya arasında geçen WhatsApp yazışması şöyle:

“R.Topkaya: Abi babamgil merak etmişler, ‘iki gündür ulaşamıyoruz’ diye, annem ağlayıp duruyor, bi haber ver şunlara.

C.Topkaya: R… ben Belçika’ya gidiyorum, Türkiye’den çıktım, merak etmesinler diye öncesinden bir şey söylemedim.

R.Topkaya: Abi saçmalama, ne demek Belçika?

C.Topkaya: Eve varınca detaylı konuşuruz.

R.Topkaya: Dava ne olacak, imza atacaksın bilmem ne, yapma Allah aşkına dön. Her şey kötü olacak, beni de yakıyorsun bak etme.

C.Topkaya: 16 aydan kötüsü ne olabilir.

R.Topkaya: Bu mu, abi biz ne yapacağız?

Haberin Devamı

C.Topkaya: Kardeşim ben 16 ay değil 16 yıl da yatsam onlar keyfi davranmaya devam edecek. Benim orada olmam senin adına garanti değil. Öyle olsa ben zaten içerdeyken seni açığa almazlardı. Ama işin yolunda gitmesinde faydası olacaksa beni evlatlıktan reddetme dahil her şeyi yapabilirsiniz.”

Bylock kullanıcısı Cafer Topkaya tüm ilişkileriyle tam bir FETÖ’cü. Zaten firar etmesi, ilişkileri ve yurtdışındaki durumu bunu kanıtlıyor. FETÖ’cülük işte böyle bir şey: Arkasında bıraktığı ailesini reddedecek kadar beyinleri yıkanmış insanlar.

Cafer Topkaya da “Beni evlatlıktan reddedebilirsiniz” diyor. Daha önce de yazmıştım; vatanını satan babasını satmaz mı? Babasını satan ailesini satmaz mı?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder