Nedim Şener Çıldırmışsınız…
HABERİ PAYLAŞ

Çıldırmışsınız…

Neden rezil olmak için bu kadar uğraşıyorsunuz?

Neden tüm dünyanın size gülmesi için elinizden geleni yapıyorsunuz?

Neden düşman gördüğünüz insanların hayatını zehir etmeye çalışıyorsunuz?

Neden, neden ey tetikçi gazeteciler.

Bir gazete “Al Sana Belge” diye manşet atıyor. Doğan Grubu’nun Onursal Başkanı Aydın Doğan ile yazarlar, televizyoncular ve gazeteciler hakkında yıllar önce yazılmış haberler, çekilmiş görüntüler üzerinden “Terör örgütü propagandası” soruşturması açılıyor.

Sağduyu, vicdan aramıyorum ama bu kadar mı aklınızı yitirdiniz?

Yetmemiş savcılığın soruşturma açtığı haberiyle birlikte dün de “Al Sana Belge-2” diye bir manşet atmışlar.

Belli ki muhabirlerini savcının soruşturma dosyasını kalınlaştırmak için koşturuyorlar. Arşivde, internette ne bulurlarsa “Terör örgütü propagandası”diye manşete çekiyorlar.

Haber suç sayılıyor

Bir diğeri de milletvekili genel seçimleri döneminde CNNTürk’de HDP’lilerin çıktığı tartışma programlarını manşetine çekerek belli ki savcıya hedef gösteriyor.

Hepsi fikirlerin tartışıldığı programlar. Bunun neresi terör propagandası anlamak mümkün değil. Ama kirli bir savaş yürütüyorlar.

Amaç gazetecilik falan değil, düşman gördüğünü yıkmak geçmek. Bu haberleri yaparken gözleri o kadar körleşmiş ki o programlara katılan AKP’ye yakın kişileri bile görmüyorlar. Eğer o programlarda terör örgütü propagandası yapıldıysa AKP’ye yakın isimlerde buna alet oldu, öyle mi?

Hadi canım siz de, tetikçilik, saçmalamak bu kadar ucuz bu kadar bayağı olmamıştı.

Ama biz niyetlerini biliyoruz. Amaçları siyasi gücün hedef gösterdiği ve patronunun düşman gördüğü yayın kuruluşlarını, gazeteleri, televizyonları tehdit ederek, sindirerek yanlarına çekmek. Bunu başaramazlarsa yok etmektir.

Onların derdini anladık. Cumhuriyet Savcılığı gibi bir makamı nasıl kullanıyorlar işte bunu anlamıyorum. Böyle aslı astarı olmayan iddialarla ilgili savcılığın takipsizlik kararı vermesi beklenir. Ama vahim olanı şu; savcılık, soruşturma kapsamında PKK ve DHKP-C terör örgütleri lehine Doğan Grubu’na, bağlı TV ve gazetelerde yayınlanan tüm haberler ve köşe yazılarını mercek altına alacak ve yazarlar ile sorumlu üst düzey isimleri ifadeye çağıracakmış.

Adalet size de lazım


Grup Başkanı Vuslat Doğan Sabancı da ifadeye çağrılacak isimler arasındaymış.

Tekrar söylüyorum, sizler gerçekten çıldırmış olmalısınız. Bunun akılla ilgisi yok.

Ama tetikçilerin amacına ulaştığı yer işte tam bu nokta. Dedim ya tam bir çıldırma hali.

Aylardır yürüttükleri kara propaganda savaşına artık hukuku ve adalet sistemini de alet edebilecek güce kavuştular demektir.

Bizlerin bu tür iddialara verecek cevabımız var. Gazeteciliğimizden hiç şüphemiz yok ama olan adalet sistemine, Türkiye’ye oluyor.

Ve lütfen unutmayın hukuk, adalet bir gün size de lazım olacak.


Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder