Nedim Şener Mağduriyeti de çaldılar
HABERİ PAYLAŞ

Mağduriyeti de çaldılar

Sadece 3 yıl geçti üzerinden; ne çabuk unutuldu 15 Temmuz’da tank paletleri altında ezilen bedenler, F16 bombalarının yakıp kavurduğu kahramanlar, tank, tüfek mermilerinin parçaladığı şehitler. Tam 251 insanımız bir gecede hiç de ummadıkları ve en çok güvendikleri Türk Ordusu içine yuvalanmış alçak bir ihanet örgütü olan Fetullahçı Terör Örgütü mensupları tarafından katledildi.

Kimi bedenin bir kısmını kaybetti, kimi ruh sağlığını tam 2 bin 193 kişi gazi oldu. Ama şimdi yalnız yurtiçindeki uzantıları değil, yurtdışında da “en mağdur” algısı yaratmak için kampanya başlattılar. Sosyal medyada hangi mağdur grup varsa onların kılığına girip rol çalıyorlar.

Haberin Devamı

Oysa 2010-2018 yılları arasında üniversite sınav sorularını çalarak 400 bin kişi mağdur ettiler. Askeri okullarda, kendilerinden olmayan 5 bin dolayında genci işkenceyle, şok mangalarıyla, disiplin ya da başka nedenlerle uzaklaştırdılar. Askeri okullardan atılmış ve ayrılmak zorunda bırakılmış 2 bin 500 öğrenci hâlâ mahkeme kapılarında hak arama mücadelesi veriyorlar.

Ergenekon kumpası süresince 100 binden fazla telefonu izleyip, 60 bin telefonu dinlediler. 3 bin kişi hakkında takip yaptılar. 1360 kişi ifadeye çağrıldı. 588 kişi tutuklandı.

7 kişi ifadesini veremeden öldü. 7 kişi de kansere yakalandı. En büyük ihaneti ise 81 milyona yani Türk milletine yaptılar, 15 Temmuz gecesi devletin üniformasını giyen FETÖ teröristleri, milletin kaynaklarıyla alınmış silahları yine millete doğrulttular.

Onlar utanmaz

Aradan çok kısa süre geçti şimdi ‘en mağdur’ yine FETÖ’cüler oldu. Hapse atılan teröristleri, mahkemeleri, savcıları, hakimleri tehdit ederek, iftira atarak savunuyorlar. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Kanun Hükmünde Kararnamelerle gerçekten mağdur edilenlerin arkasına saklanıp, mağduriyetleri çalmaya çalışıyorlar.

Sosyal medyada sosyal hakları için mücadele edenlerin kimliğine bürünüp, çözülecek sorunları krize dönüştürmeye çalışıyorlar. Mağdur ettikleri binlerce askeri öğrenciden kimse söz etmiyor, onların haklarını kimse korumuyor ama ‘mağdur’ askeri öğrenci arkasından suçlarını örtmeye çalışıyorlar.

Haberin Devamı

FETÖ elebaşı Gülen, yakalanıp hapse atılanlara, “Yusufiye medresesi” talebeleri diye yalan söylerken, kaçmasını istediklerine de “hicret edin” dedi. Öyle ki, FETÖ’nün organizasyonuyla sınırdan kaçarken kimi denizde kimi nehir de hayatını kaybedenlerin, ölümünden sorumlu oldukları kişilerin eşyalarından sergi bile açıp yine mağduriyet devşirdiler.

İşledikleri suçları örtmek için yurtdışında örgüt üyesi haline getirdikleri kadınları kullandılar. Kendileri ailesiyle yurtdışına kaçanlar, hapiste olanların çocuklarını kullanmaktan utanmadılar. Çünkü onlar FETÖ’cü, onlar utanmaz, onlar her şeyi olduğu gibi mağduriyeti de çaldılar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder