Nedim Şener PKK ne ise DEAŞ odur Bağdadi ne ise ‘Mazlum’ odur
HABERİ PAYLAŞ

PKK ne ise DEAŞ odur Bağdadi ne ise ‘Mazlum’ odur

Her ikisi de insanlığın düşmanı terör örgütleridir, birinin adı PKK diğerinin DEAŞ. Birisi uluslararası emperyalizmin maşası bölülücü terör örgütüdür, diğeri İslam’ın adını kullanan ve yine emperyalistlerin Ortadoğu coğrafyasındaki amaçlarını gerçekleştirmek için kullandığı terör örgütüdür. Bağdadi, emperyalizmin tetikçisi olan her terör örgütü elebaşı gibi, kullanım süresi dolunca öldürüldü. Tarih, emperyasitlerin kullandığı, kullanım süresi dolunca imha edilen terör örgütü lideriyle doludur. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Trump’ın “Çok önemli bir şey oldu” şeklinde attığı twitten saatler sonra dünya, terör örgütü DEAŞ’ın lideri Ebu Bekir El Bağdadi’nin öldürüldüğünü öğrendi.

Haberin Devamı

Kampanyaya döndü

Dünya böylesine bir katilden kurtulduğu için herkes sevinmeli, darısı tüm terör örgütü liderlerinin başına. Ancak, haber duyulur duyulmaz Bağdadi’nin öldürülmesi, Suriye topraklarında terör örgütü PKK ve DEAŞ’e karşı Barış Pınarı Harekatı gerçekleştiren Türkiye aleyhine bir kampanyaya dönüştürülmeye çalışıldı. Özellikle bir süredir Türkiye ile ilgili akıl almaz yalanlar yazan Amerikan medyasının öncülüğünde, terör örgütü yandaşları ve sözüm ona gazeteciler kampanyayı körükledi.

Hele hele Bağdadi’nin Türkiye sınırına kaçarken öldürüldüğü şeklinde yazanlar da oldu, ana omurgasını PKK’nın oluşturduğu SDG’nin operasyona yardımcı olduğunu yazanlar da.

Amaç, DEAŞ liderinin öldürülmesi operasyonunda terörist SDG’nin kahramanlaştırılmasıydı. Ancak Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı’nın operasyon öncesi haberdar edildiğini açıklaması, ABD Başkanı Trump’ın Rusya ve Irak’ın yanında Türkiye’ye de teşekkür etmesi dezenformasyon yapanlara bir cevap olmuştur.

Asıl önemli olan dünyanın Bağdadi gibi bir kanlı teröristten kurtulması. Dediğim gibi darısı diğerlerinin başına. Mesela Aktütün Karakolu’na saldırı emri veren ve 18 askerimizin şehit olmasına yol açan, ABD’lilerin “General Mazlum” dediği Şahin Cilo kod adlı PKK/SDG’li terörist Ferhad Abdi Şahin bunlardan birisi. Terör örgütü PKK 1984 yılından bu yana tam 7 bin 200 sivil ve resmi görevlinin şehit olmasına yol açan bir terör örgütüdür. Başına 3 milyon lira ödül konulan ve Interpol tarafından dünyanın her yerinde aranan PKK’lı Ferhat Abdi Şahin de bu örgütün Suriye yapılanmasında görev yapıyor.

Haberin Devamı

Öyle ki, bu kişi ABD basını tarafından kahramanlaştırılıyor, ABD Başkanı ile telefonda görüştürülüyor. Demek ki onun kullanım süresi henüz dolmadı. Emperyalistler ne yaparsa yapsın, Türkiye için fotoğraf net; Bağdadi ne ise Ferhat Abdi Şahin odur, DEAŞ neyse PKK odur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder