Nedim Şener Siyasetçiler FETÖ’yü keşfediyor!
HABERİ PAYLAŞ

Siyasetçiler FETÖ’yü keşfediyor!

İstanbul’da hâlâ bitmeyen seçim süreciyle ilgili tartışmalarda en çok FETÖ konusu kullanılıyor. Karşılıklı atışan siyasetçiler bir anda FETÖ’yü, birbirinin de FETÖ’cü olduğunu keşfediyor! Kimi, AKP’lilerin Pensilvanya ziyaretini, fotoğraflarını, kimi CHP’linin FETÖ’nün şike kumpası sırasında onlara destek olmasını, kimi de darbe gecesi attığı tweet’i kullanıyor. Bir de amigolar var; her iki grubun üyeleri de sadece karşı olduğu siyasetçinin FETÖ ile ilgili tweet’ini, sözünü, görüntüsünü paylaşıyor, yanında olduğunun yaptıklarını görmüyor.

Haberin Devamı

Bir de seçimde FETÖ parmağı tartışması var. Biri “Sandıklar FETÖ’ye teslim edilmiş”, diğeri “Seçimi FETÖ tarzı kumpasla çalmaya çalışıyorlar” diyor. İşte gelinen noktada siyasetle uğraşanların FETÖ ile mücadele anlayışı bu; FETÖ’yü birbirleriyle mücadele aracı olarak kullanmak. Peki bu sığ tartışmaları yapanların, bürokraside, belediyelerde, TSK’da, siyasette, on binlerce FETÖ’cünün varlığı ile ilgili bir dertleri var mı? Hiç duydunuz mu FETÖ’ye karşı ne yapacaklarına dair bir söz, var mı projeleri?

Herkes geçmişte ne yaptığını, ne söylediğini unutmuş gibi davranıyor. 15 Temmuz darbe girişiminden beri neredeyse her gün FETÖ’nün devlet içindeki yapılanmasına yönelik yazılar yazmış birisi olarak yapılan sığ ve birbirini suçlayıcı tartışmayı içim acıyarak izliyorum. FETÖ’nün iç siyasette rekabet için kullanılan bir sopa değil, Türkiye’nin geleceğini yakından ilgilendiren, ABD ve Avrupa ülkelerinin kullandığı bir istihbarat ve operasyon amaçlı terör örgütü, siyasi olmaktan öte hepimiz için bir ulusal güvenlik sorunu olduğunu bir türlü kavrayamadılar.

Halkın derdi başka

Ülkesini seven sıradan yurttaşın derdi ise 15 Temmuz gecesi canını vermiş 250 kahraman şehit, 2 binden fazla gazi ve ihanete uğramış bir millettir. Bunun dışındaki yukarıda saydığım tartışmalar, siyasettir, siyaset bu haliyle “iki yüzlülüktür.” Ben Türkiye’nin elinden dünü çalan FETÖ’nün, geleceği de karartmasına engel olmak için bilgilendirmeye devam edeceğim. Yargıda halen FETÖ iltisaklı kişilerin olduğu en yetkili kişiler tarafından söyleniyor.

Haberin Devamı

TSK’da on binlerce FETÖ üyesi olduğu soruşturmalarla ortaya çıkıyor. Bürokraside eğitim alanında, sağlıkta FETÖ üyelerinin cirit attığı son yapılan operasyonlarla da görülüyor. Güvenlik bürokrasisinde hâlâ etkisini koruyor. Tutuklanıp tahliye edilenler yeniden yapılanma için yaptıkları toplantılarda suçüstü basılıyor. FETÖ iltisaklı iş insanları herkesin önünde serbest bırakılıyor. Şehit aileleri bile isyan ediyor. Siyasetçiler eğer FETÖ’yü gerçekten dert ediliyorsa bu konulara baksınlar yoksa bu tartışmalar yalnız FETÖ’ye yarıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder