Öner Döşer 18 Ekim haftasına astrolojik bakış: Tam yol ileri!
HABERİ PAYLAŞ

18 Ekim haftasına astrolojik bakış: Tam yol ileri!

Bir müddettir çok sayıda gezegenin gerilemekte olduğu süreçteydik. Geçtiğimiz haftalarda Plüton ve Satürn gerilemesini tamamladı, direkt harekete döndü. Bu hafta da Jüpiter ve Merkür gerilemelerini tamamlayarak direkt harekete dönüyor. Dolayısıyla tam yol ileri diyeceğimiz, giderek hız kazanmaya başlayacağımız bir zaman dilimine giriyoruz!

Kazanım ve fayda elde edebileceğimiz alanlar

Merkür ve Jüpiter gezegenleri 18 Ekim Pazartesi günü direkt harekete dönüyor. Merkür Terazi burcunda, Jüpiter Kova burcunda gerilemesini tamamlıyor. Dolayısıyla doğum haritamızda bu burçların denk düştüğü evlerde bir müddettir gerileyen şeyler şimdi artık yoluna girmeye başlayacak. İletişimsel konularda da sorunları aşmaya yönelik daha rahat bir enerji akışı bu haftadan sonra yavaş yavaş devreye olacak. Yükselen burca göre, hareketlenecek, kazanım ve fayda elde edebileceğimiz hayat alanlarını anahtar sözcüklerle değerlendirirsek:

Haberin Devamı

Koç: Özel ve sosyal ilişkiler, ortaklıklar, iş kazanımları, davalar, anlaşmalar

Boğa: İş ve kariyer, geleceğe yönelik girişimler, sağlık, evcimen hayvanlarla ilgili konular

İkizler: Aşk ve ilişkiler, çocuklar, hobiler, eğitim, uluslararası işler, seyahatler

Yengeç: Aile içi konular, ev ve yerleşim, krediler, borç ve alacaklar, yatırımlar

Aslan: İletişim, yazışmalar, eğitim, yakın çevre ilişkileri, ortaklaşa işler, anlaşmalar

Başak: Para işleri ve yatırımlar, alışverişler, işle ilgili girişimler, sağlık

Terazi: Kişisel girişimler, önemli konuşma ve yazışmalar, aşk ve çocuklarla ilgili konular

Akrep: Özel ve ailevi konular, özel konuşmalar, ev ve yer değişiklikleri ve yatırımlar

Yay: İş ve sosyal çevreyle ilişkiler, organizasyonlar, yazışmalar, eğitim, seyahatler

Oğlak: İş ve para konuları, yatırımlar, önemli kişilerle görüşmeler, terfi ve yükselme

Kova: Kişisel girişimler, büyük ev kapsamlı projeler, seyahatler, eğitim, yabancılarla işler

Balık: Özel projeler, sağlıkla ilgili konular, alacak verecek, yatırımlar, müşterek kazanımlar

Merkür Terazi burcunda direkte dönüyor

18 Ekim’de Merkür’ün Terazi burcunda direkt harekete dönmeye başlamasıyla birlikte hukuk ve adalet, sosyal aktiviteler ve insan ilişkileri, ortaklıklar ve ortaklaşa projeler, danışmanlıklar gibi bire bir bilgi aktarmaya yönelik işlerde organizasyon sorunlarını aşmaya başlayacağız. Dava açmak, adaleti sağlama konularında, özel hayat veya iş hayatıyla ilgili teklif vermek, ortaklık yapmaya girişmek, giyim kuşam alışverişleri ve güzelleştirmeye yönelik işlerde harekete geçmek için uygun bir zaman dilimine giriyoruz.

Haberin Devamı

Jüpiter Kova burcunda direkte dönüyor

18 Ekim’de Jüpiter’in Kova burcunda direkt harekete dönmeye başlamasıyla birlikte eğitim, yayıncılık, uluslararası işler, seyahatler, sağlık ve tıbbi hizmetlerde aksamalar, gecikmeler, ertelemeler devre dışı kalmaya başlıyor ve bizler bu konularda karar aşamasına gelmeye başlıyoruz. Kova burcu derin ve deneyimlenmiş, yani tecrübe ile harmanlanmış olanı anlatır. Jüpiter hayatın anlamını idrak etmek, felsefesini kavramak ile ilişkilidir. Kova burcu bu kavram için çok uygun bir ortam sağlar. Jüpiter’in bu burçta ilerleyeceği yılbaşına kadarki dönemde hedeflerimiz, topluma kattığımız değerler, bilimsel, teknolojik, tıbbi, eğitsel, felsefi, hukuki, finansal alanlarda büyük projelere girişebiliriz. Kadim bilgileri, uygulamaları, modern dönemdeki hayatımızın gereklilikleri yönünde kullanma planlarımızı gerçekleştirebiliriz.

Haberin Devamı

Kızgın dolunay

20 Ekim Çarşamba günü Koç burcunun 27. derecesinde Mars ile dizilimde ve Plüton ile dik açıda gerçekleşecek olan kızgın dolunay da bu haftaya damgasını vuruyor. Sert ve gergin etkiler devrede! Özellikle uluslararası konular, politika ve askeri konular, polisiye konularla ilgili gergin ve zorlu etkiler devrede olacak. Mars’ın Arcturus ve Spica yıldızlarıyla birleşiyor olması, saydığımız bu alanlarda, yeni yol ve yöntemlerin uygulanma çabalarını gösterecek. Dolunay derecesiyle ve Mars ile uyumlu açı yapan Jüpiter gezegeni, buradaki agresyonun yatıştırılmasında veya telafisinde devreye girecek olan bazı kurum veya kuruluşları ifade ediyor olabilir. Ama her koşulda tansiyonlu bir haftaya giriyoruz!

23 Ekim Cumartesi günü saat 07.51’de Güneş, Akrep burcuna geçiyor. Duygusal anlamda dayanıklılık isteyen bir sürece giriyoruz.

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

18 Ekim Pazartesi Günün ilk yarısı harekete geçmek ya da önemli işlere girişmek açısından pek uygun görünmüyor. Bu manada günün ikinci yarısı kullanılabilir. Fikir alışverişleri, deneyimli kişilerden tavsiyeler almak, önemli toplantılar yapmak için akşam saatleri ve sonrası değerlendirilebiliriz.

19 Ekim Salı Önemli anlaşmaları, görüşmeleri veya ikili ilişkiler yönünde atılacak adımları günün ikinci yarısına bırakabiliriz. Mars-Jüpiter arasındaki uyumlu üçgen açının olumlu etkileri devrede, dolayısıyla gerek ticari konularda gerek uluslararası işlerde ve eğitimle ilgili konularda adımlar atmak için bugünü kullanabiliriz.

20 Ekim Çarşamba Hayli zor ve stresli etkiler içeren haftanın en zorlu günündeyiz diyebiliriz. Dolunay derecesi ile açı yapan Mars ve Plüton gezegenleri sert, şiddete yönelik, travmatik olaylara işaret edebilir. Kazalara, sakarlıklara dikkat etmekte, tehlikeli kişi ve durumlardan uzak durmakta fayda var.

21 Ekim Perşembe Mars-Plüton dik açısının zorlu etkilerini hissedeceğiz. Dolayısıyla, mücadeleci, sert, savaşkan bir enerji akışı etrafımızda dönüyor. Rekabetin gözü kara yönlerini deneyimleyebileceğimiz bir zaman dilimindeyiz. Psikolojisi bozuk kişilerden, güven yaratmayan ortamlardan, risk taşıyan iş ve girişimlerden uzak dursak iyi ederiz.

22 Ekim Cuma Dünkü sert bir enerji akışı hala devrede ve Mars-Plüton arasındaki dik açı kesin derecesine varıyor. Para hareketleri, yatırımlar, finans işlemleri açısından fazla risk almasak isabet ederiz. Belalı ve zorba kişilerin sahnede olacağı, gergin bir atmosfer yaratacağı bir zaman diliminde olabiliriz. Dünkü uyarımız bugün için de geçerli.

23 Ekim Cumartesi Sabah 07.51’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. Duygusal anlamda dayanıklılık isteyen bir sürece giriyoruz. Gün içinde biraz daha dengesiz akan bir enerji oluşumu yerini akşam saatlerinde daha dengeli bir akışa bırakıyor. Bu yüzden önemli konuşma, görüşme ve girişimlerimizi bu saatlere bıraksak isabet ederiz.

24 Ekim Pazar Günün ilk yarısını önemli görüşmelerimiz, konuşmalarımız, yazışmalarımız, toplantılarımız, pazarlıklar, el sıkışmak gereken konular açısından değerlendirebiliriz. Bir araya gelemediğimiz kişilerle fiziksel olarak veya internet üzerinden ya da iletişim mecralarını kullanarak iletişime geçebiliriz. Geleceğe yönelik önemli konuları konuşabiliriz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder