Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Göz altı morluklarınızdan süper modeller gibi kurtulun
HABERİ PAYLAŞ

Göz altı morluklarınızdan süper modeller gibi kurtulun

Haberin Devamı

Süper modellerin bile göz altı morluklarından şikâyetçi olduğu bir çağdayız. Telefon ve bilgisayarlarla yorulan zavallı gözlerimiz ve göz çevremiz için morluklar en büyük sıkıntı. Çünkü morluklar yüzü uykusuz, yorgun ve yaşlı gösteriyor.

Ancak süper modeller bu morlukları başarıyla yok edip hayatlarına devam ediyorlar. Siz neden kurtulmayasınız?

Göz altı morluklarınızdan süper modeller gibi  kurtulun

Günümüz tıp teknolojisi sürekli gelişmekte. Her türlü uygulama sürekli hep daha iyisi için geliştirilmekte. Göz altı morlukları için uygulanan tedavi de sizi minik dokunuşlarla 10 dakikada yeniliyor.

Günümüzde göz altı koyulukları maalesef çok erken yaşlarda oluşuyor. Cep telefonları, tabletler sizi can sıkıntısından kurtarsa da aslında göz altlarınızın düşmanı. Ayrıca uykunuza dikkat etmiyorsanız ve sigara kullanıyorsanız işiniz daha da zor. Yaşınız kaç olursa olsun göz altı morlukları uykusuz ve mutsuz bir ifadenin yanında sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösteriyor.

Göz altı morluklarınızdan süper modeller gibi  kurtulun

Işık dolgusu ile aydınlanın

Göz altı morluklarının kapatılması ve oluşan şişliklerin giderilmesi çok kolay. Işık dolgusu ile 10 dakikada morluklardan kurtulmuş daha pozitif bir ifadeye sahip olabiliyorsunuz.

Öğle yemeğinde dolgu

Işık dolgusunun özellikle şehir hayatında yüksek tempoyla çalışan kişiler için kurtarıcı olduğunu belirtmeliyim. Hem uygulaması da çok kolay ve kısa sürede yapılabiliyor.
Uygulamayı öğle yemeğinde yaptırıp, hayatına kaldığı yerden devam eden kişilerin sayısı az değil. Ayrıca ışık dolgusunu uzun süre kullanabiliyorsunuz. Yorgun ve uykusuz ifadeden kurtulup ışıltılı bir yüz ifadesine kavuşmak sizi iş ve özel hayatınızda fazlasıyla mutlu edecektir.

Göz altı morluklarınızdan süper modeller gibi  kurtulun

Bakım şart

Ancak göz altlarımı böyle seviyorum diyenlerdenseniz o zaman yine de bakım şart. En azından evde kendiniz uygulayabileceğiniz göz maskeleri, göz kremleri ve serumlar ya da kapatıcılar kısa süreli yardımınıza koşacaktır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder