Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Her anne mutlu olmayabilir!
HABERİ PAYLAŞ

Her anne mutlu olmayabilir!

Haberin Devamı

Annelik dünyanın en değerli duygularını beraberinde getirir. Ancak sarkmış karın, çatlamış bir deri, inatçı yağ fazlalıkları buna dahil olmasa gerek.
İşte bu tarifsiz güzelliği yaşarken vücudunuzda oluşan deformasyon bu duygulara gölge düşürebilir.

Ancak hemen üzülmeyin, tıp bunun çaresini size öneriyor. Estetik cerrahi ‘Annelik Estetiği’ ile bu dönemde yardımınıza koşuyor. Kilo alımı, çatlaklar, sarkmalar ve lekeler ile mücadelede cerrahi çözümlerle anneliğinizin keyfini arttırabilirsiniz.

Fiziksel değişiminden dolayı kendisini beğenmeyen kadınların çokluğu düşünülürse bu uygulama sonuçlarının mutluluk verdiğini kimse yadsıyamaz.

FAZLALIKLARDAN TEK SEFERDE KURTULUN

‘Annelik Estetiği’nde tek seferde, karın germe, meme dikleştirme ve liposuction uygulamalarını başarıyla yapabiliyoruz. Anne ile yaptığımız muayene sonunda hastanın bu işlemlere uygun olduğunu tespit edersek uygulamalara başlıyoruz. Öncelikle sarkmaları ve hastaya sıkıntı veren durumları tespit ediyoruz. Bazı hastalarda tek bölgede sorun olabiliyor. Örneğin sadece meme dikleştirme ihtiyacı gördüğümüz hastalar var. Bazı durumlarda ise birden fazla bölgedeki sarkma ve yağ fazlalıklarını aynı anda gidermek için uygulamalar yapıyoruz. Mesela kalça ve uyluk bölgelerinde Liposuction ile aşırı yağları giderebiliyoruz.

MEMELER SARKMASIN

Annelik sürecinin ilk aşaması olan hamilelik boyunca memeler yoğun biçimde fiziksel değişime maruz kalıyor. Özellikle emzirme süreci ile meme sarkması olması da doğal bir sonuç. Gerekli görülmesi halinde sarkan memelerin ‘Meme askılaması’ ile vücudun geri kalanı ile daha uyumlu bir hala getirebiliyoruz. Meme askılaması yöntemi daha dik ve estetik göğüslere geri dönüşü sağlıyor. Süt vermeyi kesinlikle etkilemiyor. ‘Annelik Estetiği’nin en büyük avantajı uygulamaların yapılarak bir bütün halinde daha hızlı sonuçlar elde edilmesi. Ancak dileyen tek tek de bu uygulamaları yaptırabiliyor.

DOĞUM LEKELERİ TARİHE KARIŞSIN

Yine çoğu kadında hamilelik sürecinde yüzlerinde lekeler oluşuyor. Bu lekeleri, enzimatik peeling yöntemi ile giderebiliyoruz. “Melano Out System" adı verilen enzim peeling ile melaninin koyu renge dönüşmesine neden olan tyrosinase enzimini baskılıyoruz. Böylece renk değişimini en aza indirgiyoruz. Ciltteki lekelerin rengi açılarak etkin bir sonuç alınıyor. Bu yöntemi güneş lekelerini tedavi etmek için de kullanıyoruz.

Kısacası, ‘Annelik Estetiği’ ile kadınların kendisini daha iyi ve güzel hissetmelerini sağlıyoruz. Dünyada da bu konuda ciddi bir eğilim var. Doğum sonrasında başkalaşan vücudundan rahatsız olan kadınlar bu uygulamalardan memnun kalıyorlar. Vücudu ile barışan kadınların pozitif ruh halleri aile için mutluluğun da anahtarı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder