Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Sağlık güzelliği getirir
HABERİ PAYLAŞ

Sağlık güzelliği getirir

Haberin Devamı

Her zaman derim, “Sağlıklı Yüz Güzel Yüzdür”

Yani bakımlı ve doğal bir yüz her zaman sağlıklı ve dolayısıyla genç görünecektir. Cildin sağlıklı ve bakımlı olması için pek çok yöntem uyguluyoruz.

Öncelikle kişisel ev bakımlarınız çok önemli. Ardından bizim tarafımızdan yapılan medikal bakımlar ve dolgular belki de en önemli uygulamalar.

30'lu yaşlar önemli

Sağlık güzelliği getirir

Biliyorsunuz yüzde ‘Dolgu’ tedavisini artık sıkça uyguluyoruz. Ancak tüm tedavi yöntemlerinde olduğu gibi dolgu için de ideal bir başlama zamanı var.

Bana göre bir yüzde dolguya başlanması için ‘30'lu yaşlar’ en ideal zaman. Yüzde zamana bağlı olarak azalan kolajen kaybını ilk bu yaşlarda görüyoruz. Ve erken bir tedavi ile bu kaybı geri almak mümkün.

İşte bu nedenle hastalarıma yaptığım kontroller sonunda gerekli bölgelere dolgu uygulamaları yapıyorum. Sonuç gerçekten başarılı!

Erken yüz germe

Sağlık güzelliği getirir

Yaş aldıkça, özellikle ağız ve göz çevresinde, çizgi ve kırışıklıkların sayısında ve derinliğinde artış görüyoruz. Cilt kolajen ve elastin üretmeyi yavaşlatıyor. Ve yağ kaybı da bu dönemde başlıyor. Ancak, doğru bir şekilde uygulandığında, dolgu maddeleri bu durumu çözüyor.

Erken yüz germe gibi düşünün.

Yüz gençleştirme ve germe için erken yaşlarda hastalarıma dolgu öneriyorum. Bence bu her zaman iyi bir başlangıç noktası. Bu sayede yoğun yüz sarkmalarının da önüne geçip, ileriki yaşlarda yapacağımız yüz germe ameliyatlarında daha sağlıklı ve başarılı sonuçlar alıyoruz.

Sağlık güzelliği getirir

Yani saatleri geri alıyoruz!

Dolgu uygulamaları sıvı yüz germe olarak da biliniyor.

Yanak olukları, ağız çevresi ve oluşarak yavaşça derinleşen çizgileri 30lu yaşlarda başlanan dolgu uygulamaları yavaşlatarak, yaşıtlarınıza göre avantajlı hale gelmek elinizde. Karar sizin!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder