Osman Şenher Bu kafayla zor
HABERİ PAYLAŞ

Bu kafayla zor

Deplasmanda maç kazanamayan bir takım nasıl şampiyon olur? Galatasaray’ın kadrosu mükemmel diyoruz. Teknik direktörünü yere göğe koyamıyoruz. Dünyanın en iyi 3 teknik direktöründen biri diye telaffuz ediyoruz. Un var, şeker var, peki helvayı kim yapacak? Galatasaray öyle bir konuma geldi ki, karşısında iyi mücadele eden hangi takım olursa olsun, muhakkak Galatasaray’dan puan alıyor. Peki Keita’sı, Jo’su, Elano’su; bu futbolcular sadece Ali Sami Yen’de mi oynayacaklar?

Mukavelelerinde “Biz deplasmanda iyi mücadele etmeyiz” diye bir madde mi var? Trabzonspor sezonun en iyi futbolunu oynadı. Alanzinho, Colman, Ceyhun, Serkan, Cale hepsi mükemmeldi. Hele kaleci Onur 22 futbolcunun en iyisiydi. Şenol Güneş zeki bir teknik direktör. Kanatları kapamış. Defansın önüne çok iyi mücadele eden Ceyhun Gülselam’ı koymuş. Alanzinho ve Colman’a da çok pas yapın demiş. Bu da yetti zaten.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın eli kolu bağlandı. Trabzonspor’un attığı golde Emre Güngör’ün hatası var diye bu çocuğu herkes çarmıha gerecek. Peki koca Galatasaray takımı 30. dakikada gol yemiş, maçın 3’te 2’lik kısmında bu golün altından kalkamıyorsa demek ki iyi bir ekip olamamışlar. Haftaya Fenerbahçe maçı var. Bu derbide 3 puan garanti mi? Futbolcular bazı şeylerin farkında değil. Bu kafayla giderlerse bırakın Şampiyonlar Ligi’ni, Avrupa Ligi’ne bile katılma şansını kaybedebilirler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder