Osman Şenher Cezalar bıktırdı
HABERİ PAYLAŞ

Cezalar bıktırdı

Fenerbahçe’den sonra Galatasaray’ın da grubundan lider olarak çıkması Türk futbolu adına gurur verici. Süper Lig’de Galatasaray’ın performansı çok düşük. Kötü günler geçiriyor diyebiliriz. Ama UEFA Avrupa Ligi’nde daha farklı futbol oynuyorlar. En azından sahadaki kötü oynayan futbolcular bile üst seviyede mücadele ediyor. Dün gece de böyle oldu.

Yunanistan temsilcisi Panathinaikos, Galatasaray’ın ayarında bir takım değil. Buna rağmen Cim Bom zorlandı. Bir de buna Rijkaard’ın güya cezalandırdığı Keita’yı 62 dakika kulübede oturtması eklenince sinirler iyice gerildi. Benim anlayamadığım Hollandalı hoca, Keita’yı mı Galatasaray’ı mı cezalandırıyor? Taraftar tribünlere Keita ve Arda gibi futbolcuları seyretmek için geliyor. Sen bu futbolcularla zıtlaşıp, disiplin adı altında kulübede oturtursan Lincoln’de olduğu gibi kulübe zarar verirsin. Her neyse...

Haberin Devamı

Rijkaard hoca da zamanla Türkiye’yi tanıdıkça, bizim gibi düşünmeye başlayacak. Arda dün gecenin en gayretli futbolcusuydu. Sahada basmadık yer bırakmadı. Bilhassa ilk yarı Galatasaray’ın bütün hücumlarında kaptan vardı. Orta sahada Mustafa Sarp ile önce Mehmet Topal, sonra Barış gayretliydiler. Mustafa iyi mücadele ediyor, ama kusuru bir tek final pası veremiyor. Barış ise gerçekten yürekten oynuyor. Ayhan’ın bir an önce form tutması lazım. Galatasaray’da şu an için bu mevkiide gol pası atacak futbolcu yok.

Belli ki Frank Rijkaard, Elano’yu kazanmak istiyor. Brezilyalı futbolcuya sabır göstermek lazım. Sakatlanıp oyundan çıkıncaya kadar takımına faydalı olmak için çırpındı, durdu. Sonuçta Panathinaikos galibiyetiyle Galatasaray büyük moral buldu. Dilerim bu moral Süper Lig maçlarına da yansır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder