Osman Şenher FUTBOLA DOYDUM
HABERİ PAYLAŞ

FUTBOLA DOYDUM

Haberin Devamı

Bu sezon devamlı eleştirdiğimiz Galatasaray ve rakibi Kayserispor dün akşam bize İngiltere Premier Ligi kalitesinde futbol seyrettirdiler. İki takım da kazanabilirdi. Ama galibiyete daha yakın olan taraf İstanbul’un sarıkırmızılı ekibiydi.
En azından maçın başında 18 çizgisi içinde Hasan Ali’nin Elano’nun ayağına basması yüzde yüz penaltıydı. Ama maçın hakemi Barış Şimşek’in herhalde o net pozisyonda gözü kapalıydı ki penaltıyı vermedi. Galatasaray Teknik Direktörü Hagi bu sıkıntılı dönemde Galatasaray için bir şans. Dünyada hiçbir teknik direktör dip yapmış bir takımı bu kadar koşturamaz.
[[HAFTAYA]]
Hagi bu eksik kadroya bile böyle mücadeleci futbol oynatabilirse, takımı toparlar. Öyle fazla karalar da bağlamaya gerek yok. Bu ligde herkes 3 puan kaybedebilir. Kimin ne olacağı belli değil. Yeter ki sen yere sağlam bas, hatalar yapma. Baros ve Arda’yı Galatasaray çok arıyor. Bu ikili takıma dönmeden Hagi rahat bir nefes alamayacak.
Bu hafta Beşiktaş maçı var. Cim Bom Kayseri maçındaki futbolunu tekrarlayabilirse kesinlikle derbiyi kaybetmez. Hatta sıkıntılı bir dönem geçiren Beşiktaş’ı yenebilir bile. Gelelim Kayserispor’a. Bir Türk insanı olarak böyle güzel futbol oynayan Anadolu takımlarıyla gurur duyuyorum.
Puan cetvelindeki yerlerinin tesadüf olmadığını Kayserispor bize gösteriyor. Bu sezon şampiyonluk yarışında son haftaya kadar Kayseri de olacak. Bir de bu takıma Cangele ve Troisi’nin katıldığını düşünün.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder