Osman Şenher Galatasaray isteksiz
HABERİ PAYLAŞ

Galatasaray isteksiz

Kaybedilen Fenerbahçe derbisinin takım ve kulüp üzerinde bu kadar yara açmasını aklım almıyor. Galatasaray, Fenerbahçe’ye yenilerek 3 puan kaybetti, şampiyonluk şansı devam ediyor. Bir maçın etkisinde bu kadar kalmanın futbolculara ve kulübe çok büyük zarar vereceği unutulmamalı.

Galatasaray taraftarı çok kırılgan. Ultraslanlara sözüm yok, onlar tribünde görevlerini sonuna kadar yapıyor. Ya maça gelmeyenler? Böyle taraftarlık olmaz. Futbolculara ve kulüplerine böyle sahip çıkılmaz. Ayıp ediyorlar!

Haberin Devamı

Oyunculara gelince; belli ki moralleri bozuk. Bilhassa Arda’nın moral takviyesine ihtiyacı var. Koşup mücadele ediyorlar, ama oynadıkları futboldan keyif almıyorlar. İsteksizler. O coşku, üçüncü ve dördüncü golü bulma isteği bitmiş. Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın neden sessiz kaldığını anlayamıyorum. Madem Polat, 25 milyon taraftarı temsil ediyor, o zaman kameralar karşısına çıkıp “Bana ve futbolcularıma güvenin. Şampiyonluğun en kuvvetli adayı biziz” diyecek.

Nasıl takım şampiyon olduğu zaman “Saat kaç?” diye bağırıyorsa, kaybettiğinde de camianın ve futbolcularının moralini düzeltecek. Teknik direktör Frank Rijkaard, orta sahadaki sıkıntıyı nihayet görmüş. Barış, Mustafa Sarp ve Mehmet Topal üçlüsü dün gece Sivasspor’a hiç gol pozisyonu vermediler.

Servet ve Gökhan Zan da rahatladı. 3 maçta 9 gol yiyen Galatasaray rakibinden gol yemeden maçı bitirdi. Skorun 2-0 olduğuna bakmayın. Futbolcular biraz istekli olsaydı bu sezon en farklı kazandıkları maç olabilirdi. Sivasspor iki başarılı sezondan sonra şu anki görüntüsü ile ligin en dirençsiz takımı. Orta saha, defans bitmiş. Forvet ise darmadağın. Mucizeler olmazsa bundan sonra çok zor maç kazanırlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder