Osman Şenher Hata yapıyorlar
HABERİ PAYLAŞ

Hata yapıyorlar

Galatasaray Başkanı Adnan Polat birçok konuda olduğu gibi transferde de hatalar yapıyor. Önce yönetimden başlayayım. Haldun Üstünel 3 senedir transfer sihirbazı. Şimdi ise çuvala konup bir kenara bırakılmak isteniyor. Adnan Sezgin ise geçen sene pasif görevdeydi. Etliye tuzluya hiç karışmadı. Şimdi ise futbolla ilgili her konuda tek başına karar verecek. Bunların hangisi doğru? Maalesef Başkan da karar veremiyor. Üstünel de Sezgin de görev alanlarında gayet başarılılar. İkisinin beraber çalışması gerek. Gelelim transfere; “Rijkaard Efendi” Servet’i, Gökhan Zan’ı istemiyor. Arda’ya soğuk bakıyor. Keita’yla Elano’yu “İyi para verirlerse satın” diyor.

Haberin Devamı

Kaleci Franco’yu kendi istedi kendi gönderdi. Şimdi Franco’nun yerine yeni bir yabancı kaleci istiyor. Galatasaray çok zengin kulüp ya har vurup harman savuruyor. Servet ve Gökhan Zan Amerika’daki milli maçlarda iyi bir ikili olduklarını bir kez daha gösterdiler. Hiddink bu futbolculara güveniyor, Ay-Yıldızlı formayla Milli Takım’ın savunmasında oynatıyor, Rijkaard bu futbolcular için işe yaramaz diyor. Başkan Adnan Polat ise kararsız.

Bana göre yanlış yapılıyor. Bilhassa son kongrede tekrar güven tazeleyip başkan seçilen Adnan Polat’ın daha istikrarlı olması lazım. Lig bittiği an kimlerin transfer edilip, gönderileceği belirlenmeliydi. Şimdi ise belirsizlik devam ediyor. Elano’dan Keita’dan gelecek haberlere göre Galatasaray transfer yapacak. Olmaz böyle şey!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder