Osman Şenher Mekan ağlattı
HABERİ PAYLAŞ

Mekan ağlattı

Galatasaray sezon başından beri 70 dakika en iyi maçını oynadı. Ligin liderini çok zor durumlarda bıraktı. Kulübede Hagi yerine doğru dürüst bir hoca olsaydı, bu derbiyi rahatlıkla kazanabilirlerdi. Önce taraftardan başlayayım... Aslantepe’de mükemmel bir uğultu çıkartıyorlar. Böyle bir tezahürat şimdiye kadar görmedim. Hani bir tabir vardır “Ölüyü diriltir” diye hakikaten çıkan gürültü kulakları sağır ediyor. Fenerbahçe de bu uğultudan etkilendi ve ortaya futbol olarak hiçbir şey koyamadı.

[[HAFTAYA]]

Haberin Devamı

Ama Galatasaray’ın Teknik Direktörü Gheorghe Hagi öyle değişiklikler yaptı ki, sanki o iyi futbol oynayan Galatasaray’ın maçı kazanmasını veya berabere bitirmesini önledi. Geçen haftanın yıldızı Pino diye bir futbolcu var. Neden onu kulübede oturttu bilemiyorum. Stancu bana göre iyi mücadele etti. Rakibe bastı takımına faydalı oldu. Onu neden dışarıya aldı akıl sır ermiyor. Kewell futbolu bırakmış. Ayakta duracak hali yok.

Böyle bir Kewell’dan medet uman bir Hagi. Yazık oldu. Belki alınacak bir beraberlik bile Galatasaray’da yanan ateşe bir su dökecekti. Şimdi her şey sil baştan. Ne yönetim ne futbolcular ne Hagi hiç kimse bu sezonun hesabını veremeyecek. Galatasaray’da bir tek üzüldüğüm taraftar. Bu kötü Galatasaray’ı bile seyretmeye 50 bin kişi geliyor. Maç bittiğinde taraftarın hepsi ağlıyordu “Bu mağlubiyeti hak etmedik” diye. Maçın hakemin Fırat Aydınus ise hiçbir zaman birinci hakem olamaz. Çok kötü bir maç yönetti.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder