Osman Şenher Panik atak
HABERİ PAYLAŞ

Galatasaray’daki sıkıntılar artarak devam ediyor. Taraftar, camia, futbolcular herkes rahatsız. Aklıselim düşünenler önünü göremiyor. Başkan Adnan Polat 4 senede 7 teknik direktör 61 futbolcu değiştirmiş. 241 milyon dolar da transferlere harcamış. (Teknik direktörler hariç) Ortada bırakın başarıyı çok büyük enkaz var. Başarılı yöneticilerden Cemal Özgörkey ve Haldun Üstünel “imdat” diyerek görevi bıraktılar.

[[HAFTAYA]]

Cemal Özgörkey, Galatasaray formalarının satışında devrim yapan yönetici. 9 trilyonluk ciroyu 30 trilyona getirdi ve çok başarılı olduğu için Pazarlama A.Ş.’den istifaya zorlandı. Haldun Üstünel ise başkanın tabiriyle, “Futbol Sihirbazı.” Keita’yı, Baros’u, Rijkaard’ı ve bütün iyi futbolcuların transferini gerçekleştiren yönetici. O da herhalde çok başarılı bir dönem geçirdiği için istifa etmek mecburiyetinde bırakıldı. Bunun gibi daha bir sürü canı yanan var. Bir tanesi de altyapının başındaki Ali Yavaş ve Fatih İbradı. O fabrika gibi olan altyapı lav edildi. Bunların içine Cevat Güler hocayı da koyabiliriz. Başkan Adnan Polat ilk başkan seçildiği günlerde sevecen, harkese saygılı, Galatasaray’a dostluk getiren bir yönetici pozisyonundaydı.

Haberin Devamı

Şimdi ise belki de bilerek, gruplara bölünmüş, paramparça olmuş camiayı sadece ve sadece uzaktan seyrediyor. Şu an birçok Galatasaray’ın önde geleni gruplar halinde toplantılar yapıyor. Polat’ın mutlaka bunlardan haberi var. Ama acz içinde. Sadece seyrediyor. Benim korkum bu kadar yaşanan olumsuzluklara rağmen faturanın Rijkaard’a kesilip tek suçlu gibi gönderilmesi. Bu hareket Galatasaray’a daha da çok zarar verecek. Sorun futbolcular ve Rijkaard’da değil, Polat’ta. Başkanın bu tutumu devam ettiği sürece Galatasaray’daki deprem artarak devam edecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder