Osman Şenher Polat'ın başarısı
HABERİ PAYLAŞ

Polat'ın başarısı

Galatasaray’ın çehresi değişiyor. Tam anlamıyla dünya kulübü oluyor. Kulakları çınlasın, allah şifa versin; eski Başkan Özhan Canaydın, Aslantepe’deki stat için belki sağlığını kaybetti. Ama 55 bin kişilik stat daha bitmeden Galatasaray’ı ekonomik olarak rahatlattı. Şu ana kadar satılan kombinelerin tutarı 77 milyon dolar. Adnan Polat ve yönetimi genç, hırslı insanlar.

Futbolda başarının iyi bir takımla yakalanacağını çok iyi biliyorlar. Bunun için de dünyanın en iyi 3 teknik direktöründen Frank Rijkaard’ı getirip Galatasaray markasını daha da değerlendirdiler. Keita, Elano sezon başı alındı. Devre arasında da futbolseverlerin hayal bile edemeyeceği Jo, Neil ve Dos Santos transferleri gerçekleşti. Yetmiyormuş gibi bugün-yarın Pavlyuchenko da bu isimlere eklenebilir. Bu transferlerde Rijkaard hocanın çok büyük katkısı var. Onun ismini duyan futbolcu parayı pulu ikinci plana atıyor.

Haberin Devamı

Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ da bilhassa Manchester City ile olan iyi diyaloglarının karşılığını böyle büyük yıldızlar alarak değerlendiriyorlar. Bu başlangıç. Polat ve yönetiminin hedefi Aslantepe’de rüya takım diyebileceğimiz bir Galatasaray seyrettirmek. Şimdi onun temelleri atılıyor. En çok 2 hafta sonra Galatasaraylılar öyle bir takım seyredecekler ki gurur duyacaklar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder