Osman Şenher Sen Galatasaraysın
HABERİ PAYLAŞ

Sen Galatasaraysın

Süper Lig’de kavga başlıyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Eskişehirspor yenilgisinin faturasını hakem ve federasyona kesti. Galatasaray yönetimi de faturayı mutlaka dün akşam çok kötü bir yönetim gösteren hakem Hüseyin Göçek’e kesecek. Hüseyin Göçek eskiden çok iyi bir hakemdi. Ben ona “prens” diye hitap ederdim.

Şimdi ise taraftarı tahrik eden, futbolcuları çıldırtan, yanlış korner ve faul kararları veren, kartını göstermeye korkan sıradan bir hakem olmuş. Bunu bir kenara koyalım. Galatasaray Nonda, Elano, Kewell’la yüzde yüz goller kaçırdı. Arda’nın topu direkten döndü. Lider olmak istiyorsan, bu golleri atacaksın. İkinci yarıda son 20 dakika Hüseyin Göçek’in de yardımıyla İstanbul Belediye 8 önemli futbolcusu eksik olmasına rağmen Galatasaray üzerinde öyle bir baskı kuruyor ki, korku filmi gibi. Biz golün kokusunu aldık. Bağıra bağıra da İstanbul Belediye golü attı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Rijkaard için çok büyük hoca diyoruz. Hakikaten mazisi iyi. Şu ana kadar Galatasaray’a herhangi bir katkısı olduğunu ben göremiyorum. Sadece disiplin cezalarıyla gündeme geliyor. Keita gibi bir futbolcu kulübede neden oturuyor, anlayamıyorum. Halbuki böyle çabuk bir futbolcu, Belediye gibi kapanan takımlara karşı kart gördürür, adam eksiltir, kapalı defans arasına girer. Sen son 20 dakika disiplin gösterisi yapıp böyle bir yıldızı oyuna alırsan, hem onu küstürürsün hem de Galatasaray taraftarını dün gece olduğu gibi perişan edersin.

Sonuçta ahlar vahlar çekmeye gerek yok. Galatasaray son haftalarda iyi değil. Manisaspor’u, Bursaspor’u ve İstanbul Belediye’yi yenemiyorsan, nasıl ligi şampiyon olarak bitireceksin?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder