Osman Şenher Sıkıntı sürüyor
HABERİ PAYLAŞ

Sıkıntı sürüyor

Haberin Devamı

Galatasaray, Sivasspor mağlubiyetinden sonra geçen süreçte de yaralarını saramamış. Sıkıntı devam ediyor. Ukrayna takımı Karpaty’i hiçbirimiz tanımıyoruz. Bizler için kapalı bir kutuydu. Ama o kutu dün gece açıldı ve Karpaty az kaldı Galatasaray’a dün gece UEFA Kupası’nda büyük yara aldırıyordu.
Öyle bir ilk yarı yaşadık ki Ali Sami Yen Stadı’nda kıyamet koptu. Karpaty ikinci golü bulunca tribünlerde yuhlar, küfürler, kavgalar başladı. Bir anda Ali Sami Yen Stadı Galatasaray için cehenneme döndü.
İkinci yarı ise Baros’un oyuna girmesiyle saha farklı bir Galatasaray vardı. Karpaty ile roller değişmişti. Bu kez goller arayan, rakibini kendi kalesine hapseden bir Galatasaray vardı. İki de gol buldu. Kewell ve Baros yıldızlaştı. İkinci maç için Galatasaray’ın şansı devam ediyor. Ama bununla beraber sıkıntı da devam ediyor.
Sağ bekte Ali Turan, çocuk iyi mücadele etmesine rağmen hayatında ilk defa oynadığı sağ bekte başarısız. Sivas maçında da da dün gecede de Galatasaray’ın sağ kanadı yol geçen hanı gibiydi.
Burada kesinlikle suçlu Ali Turan değil. Rijkaard’ın genç Serkan Kurtuluş’a güvenip şans vermesi lazım. Solda Hakan Balta hayatının en formsuz dönemini geçiriyor.
Sivasspor maçında olduğu gibi dün gece de Galatasaray’a ikinci golü yedirdi. Çok ağırlaşmış. Galatasaray bu iki mevkide de sıkıntı yaşayacak. Orta sahada Ayhan ve Mustafa Sarp olağanüstü mücadele ediyor.
Bilhassa Ayhan yıldızlaşıyor. Ama bu yükü kaç maç daha kaldırır, bu soru işareti. Sonuçta Galatasaray’da en büyük eksik daha takım olamadılar. Kondisyonları yetersiz. Yine de bu maçın rövanşında önemli hatalar yapmazlarsa tur atlayabilirler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder