Osman Şenher Zirve stresi
HABERİ PAYLAŞ

Zirve stresi

Haberin Devamı

Trabzonspor’un şampiyonluğa oynayacak bir takım olduğunu bizler söyledikçe, herhalde futbolcular bunun etkisinde kalarak strese girdiler. Zirveye oynayabilmen için sakin, tecrübeli olacaksın ve kesinlikle kontrolden çıkmayacaksın.
Bordo-mavililer geçen hafta Bursaspor karşısında da galip gelebilirlerdi. Ancak normal futbollarını oynayamadılar. Dün gece de İstanbul Büyükşehir Belediye karşısında çok zorlandılar.
Abdullah Avcı dirençli bir takım yaratmış. Bilhassa orta sahada Sylla, Efe, Serhat ve İskender rakip takım kim olursa olsun pas yaptırmıyorlar. Trabzonspor’da maç boyu ne kanatlardan ne de orta sahasından Umut’a bir tek gol pası gelmedi. Alanzinho kötü günündeydi. Sonradan oyuna giren Teofilo ve Gabriç de başarısız oldu.
Selçuk ile Colman rakiple mi mücadele etsin yoksa hücuma çıkıp gol mü atsınlar? Bu iki işi birarada yapmak kolay değil. Hele rakip dirençliyse. Trabzonsporlu futbolcuların tek hedefi olmalı; o da Umut Bulut’u topla buluşturmak. Dün gece bunu başaramadılar.
Teofilo, Colman, Selçuk da girdikleri pozisyonlarda “Golü biz atalım” dediler, ancak bunda başarılı olamadılar. Bu Trabzonspor’u iki haftadır berabere kalıyor diye kesinlikle eleştirmemek lazım.
Bütün futbolcular terlerinin son damlasına kadar mücadele ediyorlar. Oyun disiplini en üst seviyede. Biraz daha sabır gösterilirse ilerleyen haftalarda Trabzon daha da iyi olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder