Özden Bora 10 yıl sonra yeniden 'Şehrazat' dedi
HABERİ PAYLAŞ

10 yıl sonra yeniden 'Şehrazat' dedi

Haberin Devamı

10 yıl sonra yeniden Şehrazat dediNilüfer “Kendi Cennetim” isimli albümüne yeni klip çekti geçtiğimiz günlerde. Klip şarkısı “Elimden Gelen Bu Kadardı”, yakın dostu Şehrazat’a ait. Sordum; en son tam on yıl önce bir Şehrazat bestesi söylemiş Nilüfer. Pop müziğin iki önemli ismi ve yakın dostunu tekrar bir araya getiren şarkı oldukça duygusal sözlere ve besteye sahip. Klipte Nilüfer konser hazırlığı ve provaları sırasındaki haliyle yer almış. Tam da yeni heyecanına uygun bir konsept ; çünkü 22 Ocak’ta Türkiye turnesine çıkıyor Nilüfer.

6 ayaklı olan turnede Gaziantep, Bursa, İzmir, Samsun, Kocaeli ve Ankara’daki sevenleri ile buluşacak.



2016 ÇOK HAREKETLİ GEÇECEK

2015; üst üste 2 seçim ve birçok üzücü olay derken müzik sektörünün en çok sekteye uğradığı yıllardan biri oldu. Ertelenen konserler ve albümlerin çoğu yeni yıla sarktı. Biriken projeler ve yayınlarla birlikte 2016, hızlı başlayıp öyle de devam edecek görünüyor.

10 yıl sonra yeniden Şehrazat dedi

Sıla, Sibel Can, Muazzez Ersoy, Demet Akalın, İrem Derici, Ravi İncigöz, Murat Boz ve 2 albümüyle Tarkan bunlardan bazıları. Ferhat Göçer, Ziynet Sali, Simge Sağın ve Bengü de sürpriz yeni çalışmalar içinde. Müzik listelerinde hareketli günler yaşanacak ve tatlı bir yarış olacak.



10 yıl sonra yeniden Şehrazat dediSON ŞARKISI GÖÇMEN DRAMI İÇİN

Pinhani 5. albümü “Kediköy”ü iTunes’ta yayınladı, CD’si de 15 Ocak’ta çıkacak. Beslendiği türleri kendi tarzıyla harmanlayarak şahsına münhasır albümler oluşturan grup, benim de severek dinlediğim gruplardan biri. Hayata dokunan şarkıları ve yaşamın içinden anlattıkları hikayelerden her zaman etkileniyorum. Son şarkıları da böyle mesela...

Albümün ilk video şarkısı “Geri Dönemem”de ülkemizde ve dünyada yaşanan göçmen dramını konu ediyorlar. Göçmenlerin mecburen yaşadığı bu hayatın ve çektikleri acıların daha çok gündeme gelmesine dikkat çekiyorlar. Dolu dolu bir albüm yapmışlar yine, uzun yıllar dinleyiciye yoldaşlık edecek şarkıların söz ve besteleri, ağırlıklı olarak grubun aynı zamanda solisti olan Sinan Kaynakçıya ait. Fransız müzisyen Calogero'nun iki şarkısının Türkçe versiyonları ve “Köprü Altında” isimli Rize türküsünün Pinhani'leşmiş hali de albümün sürprizlerinden.

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder