Özden Bora Ziynet'in haklı isyanı
HABERİ PAYLAŞ

Ziynet'in haklı isyanı

Haberin Devamı

Ziynetin haklı isyanıSanatçıların en büyük sorunlarından biri de gerek sosyal medyada gerek de basında aslında kurmadıkları cümlelerin üzerlerine yapışması. Bir de bu cümleleri kurmadıkları halde sanki ağzından çıkmış gibi yapılan haberler üzerinden eleştiri almaları. Ziynet Sali de bir şekilde üzerine kalan “Çocuk yapacak adam arıyorum” sözlerinden muzdarip. Dönüp dolaşıp aynı başlıkla manşete çıkıyor. Dün attığı bir tweet dikkatimi çekti, aradım sordum ben de. “Böyle bir şey söylemedim, nereden çıktı bilmiyorum. Önünü de alamıyorum bu haberin” diyor. Sevenlerine duyuralım: Ziynet Sali ne birini arıyor ne de çocuk düşünüyor. Bu günlerde son albümünün turne telaşında. 19 Şubat’ta İzmir OozeVenue, 24 Şubat’ta da Jolly Joker Ankara’da sahne alacak.

İREM DERİCİ'NİN 'DANTEL'İ İNCE İŞZiynetin haklı isyanı

Yayınladığı single’ları ve video klipleriyle listelerde bir numaraya yükselen ve her seferinde hit çıkarmayı başaran İrem Derici’nin ilk albümü merakla bekleniyordu. İrem için popun çılgın kızı dersek sanırım yanlış olmaz. İçi dışı bir, zengin gönüllü ve paylaşımcı bir kişilik İrem. Dinleyicileri ile şarkıları ve konserlerinde olduğu gibi sosyal medyada da kurduğu güçlü bir bağ var. Hayatında neler oluyor, stüdyoda mı, konserde mi, yeni bir şarkı mı aldı hoop paylaşıyor hemen heyecanını. İyi de yapıyor bence. 2016 yılında şu dijital dünyada gereksiz cool durumlara yer yok.

Başarılı single’lar sonrası ilk albümde İrem Derici’nin ne yapacağı merak konusuydu. Albüm çıktı, beğeniler, alkışlar geldi ve ilk haftasında albüm bir numaraya yerleşti. Eski şarkılarının söylemlerine göre biraz daha farklı bir İrem var karşımızda. Aşkın her haline tanık olacağımız şarkılarıyla yorumcu kimliğini öyle güzel buluşturmuş ve şarkıların hikâyelerini öyle güzel taşıyor ki. Üzerine çok çalışılmış bir albüm. Yani İrem Derici’nin ilk albümü “Dantel” ince iş.



Ziynetin haklı isyanıSOSYAL MEDYADA HAYVANLARA EZİYET!


Sosyal medyada yaşanan çılgınlık gerçekten sınır tanımıyor. Biraz daha fazla beğeni, RT alacağım diye kendini şekilden şekilde sokan kişileri görüyoruz. Kendinizi ne hale sokarsanız sokun ilgilenmiyorum. Benim itirazım canlı dostlarımıza yapılanlar. En son dün gece bir video izledim. Bahçeye açılan kedi kapısına doğru sevinçle koşan bir kedicik, kapıya şaka olsun diye tutturulan streç filme takılıyor. Film yüzüne yapışıyor, neredeyse boynu kırılacak ve inanılmaz bir hayal kırıklığı ile güven kaybı yaşıyor. Komik mi yani şimdi bu? İnsanlar da bunu izleyip gülecek ve videoyu RT ve like edecek öyle mi? Ne istiyoruz küçük dostlarımızdan? Bir hayvanı nefessiz bırakabilecek bir şey komik olabilir mi? Bu bir örnek sadece, bunun gibi yüzlercesi var.

Rengarenk boyanmış tavşanlar, bir fotoğraf alacağım diye kutulara sıkıştırılmış, korkutulup kovalanan kedi–köpek yavruları... Yapmayın bunu! Çok dikkat çekmek istiyorsanız kendinizi boyayın, saçma kıyafetler giyin, küçücük kutulara girmeye çalışın. Ben gelip sizi fotoğraflayıp paylaşırım sosyal medyada.

Ziynetin haklı isyanı

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder