Pink Freud D takımı geliyor
HABERİ PAYLAŞ

D takımı geliyor

D TAKIMI GELİYOR

Bütün hafta Defne Samyeli’nin bikinili fotoğrafını tartışıp durduk. Ne gerek varmış, yakışmışmış mıymış? Ağustosun ortasında olduğumuz için bikinili poz vermiş olabilir mi? Öyle fiziği niye saklasın ayrıca? Poğaçaları, pilavları götürürken iyi, ekmeksiz doymazken iyi, vücuduna güvenen açınca “Yakıştı mı?” E gayet de yakıştı.

D takımı geliyor

Kadın bakmış kendine, neden göstermesin? Kızları Derin ve Deren’e de ayrı bayılıyorum. Ben 14 yaşındayken odamın duvarındaki İlhan Mansız posterini öpüp yatıyordum her gece. Bu kızlar gümbür gümbür geliyor. Firdevs Yöreoğlu’nun ‘power team’i gibi geziyorlar valla, hastasıyım üçünün de.

Haberin Devamı

YERLİ VE MİLLİ VERSACE

Sibel Can’ın bayram tuvaleti bu haftanın sınıfta kalanı! Versace’nin ikonikleşmiş deseninin kumaşını alıp aynısını yapıp giydirmiş, Nur Yerlitaş. Daha geçen gün Jennifer Lopez giydi aynısını. İnsan accık kıyıda köşede kalmışlardan çalar bari.

D takımı geliyor

Sezonun en trend parçasını yapmak ne ya? Hahaha... Hadi eskiden internet minternet yoktu, haberimiz olmuyordu da şimdi burnumuzun dibinde her şey, bu taklide gerek var mı? Demet Akalın Gucci’leri nasıl çekiyor, Sibel Can da bu oyunlara gelmesin, gitsin alsın aslanlar gibi Versace’sini.

ANNE BEN SARAYA AŞÇI OLUCAM

Kraliçe Elizabeth’in (bilmeyenler için kendisi nenem olur.) Buckingham Sarayı’na mutfak elemanı aradığı ilanı görünce hemen tıkladım.

D takımı geliyor

İlk dikkatimi çeken maaş. Yıllık 20 bin Sterlin maaş, sigorta migorta her şey var. Haftada 5 gün çalışıp saray müştemilatında kalıyorsun ohh mis. Yol yok, kira yok, oh bütün para cepte. Dikkatimi çeken bir başka şeyse tecrübe aramıyorlar. Yani yemek yapmaktan, servisten anlamasan da olur. Ben başvurdum, saraya gelin olamadık, neneme aşçı olurum belki?

AFERİN ALEYNA REİS

Ünlü düşünür, filozof, şarkıcı ve söz yazarı Aleyna Tilki’nin son konserinde giydiği kıyafeti beğendim. Neydi o lolita olmaya çalışıp olamadığı haller?

D takımı geliyor

Deneysel bir tarzdı ama pijama üstü tüylü terlikle AVM bahçesinde konser olmuyordu pek. Yeni yaşıyla yeni tarzı da oturacak, biraz zaman verelim kendisine. En azından terziye “Bana bunun aynısını yap” diye dünya markalarını götürmüyor, buna bile şükür.

Haberin Devamı

MİNİK BUZAĞINIZA ''BENİM YERLİ KANYE'M'' DİYE SARILIN

Heh sonunda Kanye kendi ayağına göre bi terlik giymeyi başarmış. Yalnız bu fotoğrafı paylaşırken Kim’in yazdığı şeyi okuyunca durup biraz düşündüm.

D takımı geliyor

Demiş ki “Kanye tatillerde hep uyumayı seviyor, beş dakika fotoğraf için dışarı çıkardım.” Belki gerçek belki şaka yapıyor ama demek ki bu adam milletinin hepsi aynı. Ya oyunun başından kalkmaz ya camış gibi yatar. Ya da gözü hep dışarıda olur, elinde telefon karıya kıza yürür, valla bunların ortaları yok. Kanye’si de Ali’si Veli’si de aynı. Kim Kardashian “Kalk çoraplarını kirli sepetine at” demiyor belki ama adamı evden çıkarıp ona bi’ şeyler yaptırabilmek için anası ağlıyor kadıncağızın. Şimdi yanınızdaki minik buzağınıza “benim yerli Kanye’m” diye sarılın.

ÇOCUKSUZ HAVA SAHASI

Bayram hasebiyle etraftaki tatile çıkmış aile sayısı arttı haliyle. Uçaklar, havaalanları, mekanlar, plajlar her yer insan ve çocuk dolu.

Haberin Devamı

D takımı geliyor

Çocuğuna laf edince sanki canına kastetmişiz gibi davranan ebeveynler olduğu için ağzımı korka korka açıyorum bu konuda. Yine bir tatil ve yine etrafta çığlık ata ata koşturan çocuklara katlanmak zorundayız.

Hadi ağlayan bebeğe laf edilmez ama eşşek kadar olmuş, elinden iPad’i alındı diye deli danalar gibi bağıra bağıra koşan çocuklara da tahammül etmeyelim ya. Ben de çocuk oldum, hiç hatırlamıyorum böyle bağırıp çağırdığımı. Ne ebeveynliklerine ne çocuklarına asla laf söyletmiyor yeni nesil anne babalar. Valla migrenim tutuyor, çocukları pistten alalım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder