Pink Freud İstanbul ‘Fason’ Week
HABERİ PAYLAŞ

İstanbul ‘Fason’ Week

Yine körlerin sağırların birbirini ağırladığı bir Fashion Week’i daha geride bıraktık. Modellerin model oldukları nedense bu hafta akıllarına geliyor. Çalışma şartlarından şikayet etmeler başladı. Tercih edilmemelerinde suçlayacak birilerini, bir şeyleri hep buluyorlar. Tasarımcılar defile yapacak para bulamıyor, sponsor mponsor bi şekilde halledip defile yapan ürününü satamıyor. Satanlar zaten dünya markalarından çakıyor. Bir avuç ünlünün bir avuç tasarımcı kankisini kayırdığı garip bir hafta. Abuk sabuk giyinip poz veren blogger tayfa dışında kimseye bir hayrı olmayan moda haftamızı da uğurlamış olalım.

Haberin Devamı

NEREYE BÖYLE?

AVM’ye giderken keşke ilkokula giderken giydiğimiz gibi üniforma, önlük giymek zorunlu olsa diyorum artık ünlülerimizin alışveriş stilini gördükçe. Herkes rahat olmak istiyor. Hepimizin hedefi bu ama 30 derece havada üstte tişört, altta çizme ne alaka sevgili Pelin Akil? Dereleri aşıp mı geliyorsun? Bilmediğimiz zorlu bir parkur mu var şehrin göbeğinde? Bi kot bi tişört diye boşuna yırtıyorum ben bir yerlerimi.

İstanbul ‘Fason’ Week

New York Fashion Week’te mahalle kavgası

İstanbul ‘Fason’ Week

Bu haftanın en bomba olayı Cardi B’nin Nicki Minaj’a “Senin saçını başını yolarım” diyerek saldırmasıydı. New York Fashion Week’in en cool partilerinden birinde sürekli atıştığı Nicki Minaj, anneliğine laf edince bizim deli dayanamamış, binlerce dolarlık ayakkabısını çıkardığı gibi üzerine çullanmış Minaj’ın. Analık dünyanın her yerinde kutsal herhalde, dil uzatanın dilini koparıyorlar. Bizim ünlüleri öpüp başımıza koyalım, sadece laf sokmakla yetiniyorlar. Gerçi artık sadece özlü söz paylaşmalı polemikler görüyoruz, pek tatsız oldu böyle de.

İLHAM PERİSİ

Bu haftanın en şık ismi olarak ise bizzat görüp tanıştığım, artık kankim olan Gigi Hadid’i seçiyorum. Messika markası için hazırladığı takı koleksiyonunun New York’taki tanıtım partisine sağ olsun beni de davet etti. Gerçekten yakından bir melek kadar güzel ve inanılmaz şık görünüyordu. Disko topunu andıran parlak tulumu ile hem markanın hem de gecenin ilham perisiydi.

Haberin Devamı

İstanbul ‘Fason’ Week

Sıradaki haber yükleniyor...
holder