Prof. Dr. Teoman Kadıoğlu Sonuç mutlu etmiyor
HABERİ PAYLAŞ

Sonuç mutlu etmiyor

Haberin Devamı

Cinsel organın ince olması tıpta sorun olarak kabul edilmiyor. Çünkü önemli olan penisin işlevini yerine getirmesi. Bazen penise vücudun başka bir yerinden yağ dokusu enjeksiyonu yapılıp kalınlaştırılıyor ama sonuç hastaları mutlu etmiyor

SORU: Bel soğukluğu sertleşme sorununa yol açar mı?


27 yaşındayım. Daha önce korunmadığım için 2 kez bel soğukluğuna yakalandım. 1 yıldır sertleşme sorunum var. Beş yıl önce geçirdiğim bel soğukluğu ve tedavi olmayışım sertleşme sorununa sebep olabilir mi? Acaba hâlâ bel soğukluğundan kalma mikrop var mıdır? Çocuğum olur mu? Yakında evleneceğim bu bana problem yaratır mı? CEVAP Geçirdiğiniz cinsel yol ile bulaşan hastalık sanırım sizi psikolojik olarak etkilemiş ve sertleşme sorununa yol açmış. Bir üroloji uzmanına başvurarak hem mikrop açısından hem de sertleşme sorununuz açısından değerlendirilmenizde fayda var.

[[HAFTAYA]]

SORU: Cinsel organım çok ince, üzülüyorum

Penisim çok ince. 22 yaşındayım ve yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorum. Ancak penisimin ince olması beni rahatsız ediyor. Piyasada satılan herhangi bir ilaç bulabilir miyim? CEVAP Bu bir hastalık veya sorun değildir. Tıp biliminde penis inceliği diye bir sorun yoktur. Eğer penis yeterli uzunlukta ise ve sertleşme fonksiyonunu yerine getiriyorsa, incelik herhangi bir fonksiyonel sorun oluşturmaz. Cinsel ilişkide duhul sağlanan kadın vajinasının doğumda 3-4 kiloluk bir çocuğun çıkabileceği kadar esnek olduğu düşünülürse, penisin 1-2 santimlik çap farkının anlamsızlığı ortaya çıkar. Bu sadece bir estetik kaygı olarak değerlendirilebilir. Bu yönde yapılan penise vücudun başka yerlerinden alınan yağ dokusu enjeksiyonu ile kalınlaştırma vb.ameliyatları yeteri faydayı sağlayamıyor. Çoğu zaman hastalar ameliyattan sonra ortaya çıkan halden memnuniyetsizlik duyarak pişman olmaktadır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder