Rauf Tamer Aynı yerdeyiz
HABERİ PAYLAŞ

Aynı yerdeyiz

Nerde kitleniyor iş?

- Erdoğan, anayasa çizgisine çekilsin. Buna mukabil Erdoğan da diyor ki: - Ben zaten o çizgideyim.

- Hayır, değilsin.

- Evet ordayım.

- Değilsin / Ordayım. Sonu gelmeyen bir tartışma.

[[HAFTAYA]]

***

Anlaşılıyor ki, Tayyip Erdoğan faktörü sebebiyle hükümet kurulamıyor. Tamam da, ta 2019 Ağustosu’na kadar Erdoğan Cumhurbaşkanı.

Yani... - 4 yıl daha mı bekleyeceğiz?

***

Boş laflar... Atıp tutmalar... Sürekli zikzaklar... - Netice sıfır. Yaratıcı bir zeka, siyasi bir beceri, kıvrak bir politika, hakgetire.

Haberin Devamı

Kabak tadı verdiniz Ne haliniz varsa görünüz.

Asıl sebep

Halaçoğlu niçin görevden alındı? Herkes zannediyor ki “AK Parti’nin tabiriyle de olsa” CHP’ye o malum sıfatı yakıştırdığı için görevden alındı.

Bence eksik. Bahçeli bunun üstünde fazla durmayıp geçebilirdi. Ama Halaçoğlu’na “aldırma, konuşmaya devam et” dediği ifşa edilince galiba tüy dikti...

Kaldı ki Bahçeli’nin öyle deyip demediği de meçhul. Yani Halaçoğlu, çekik gözlü olduğu için görevden alınmış değil. Öyle veya böyle. Ama yazık oldu. Değerli bir insandı.

Son dakika

AK Parti-CHP görüşmesi samimi ve ciddi geçmiş. Memnun olduk. Ne var ki, asıl müzakereler başlayınca, laf dönüp dolaşıp yine Erdoğan Meselesi’ne dayanacak.

İşte o nokta nasıl aşılacak? Koalisyon görüşmelerinin -bu yüzden- sonu hüsran olacaksa bari başlangıçta olsun. Vakit kaybedilmesin. İnceldiği yerden hemen kopsun. Ciddiyet’in devamını diliyoruz...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder