Rauf Tamer Bir bu eksikti
HABERİ PAYLAŞ

Bir bu eksikti

Düşürülen uçak, kasten mi sınır ihlali yapmıştır, yoksa bizimkiler düşürmek için bahane mi aramıştır? Birincisiyse, gereken zaten yapılmıştır. Ama ya ikincisiyse? Bir Suriye Fatihi yaratmak uğruna, savaşa mı girilecektir? Girilecekse, Müslüman Müslümanla mı çarpışacaktır? Aman Allahım. İçeride Dindarla Dindarın kavgası yetmedi, bir de dışarısı mı çıktı? Kâbustur inşallah? Dönelim seçime Dün bir baktım Etiler civarında, HDP bayrakları asılı. Vallahi bravo. Atatürk’ün Partisi Diyarbakır’da yok ama Öcalan’ın Partisi, maşallah Etiler sosyetesine kadar sokulmuş, oy istiyor.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Önünüze haritayı koyun. Eğer su kayağı yapmayı biliyorsanız, Türkiye sahillerinin önemli bir bölümünü, denizden kayarak geçin ve sahile el sallayın. Oralar hep CHP’nindir. Anadolu’da kalan karlı dağlara ve Muhsin Yazıcoğlu’nu bizden alan o dik yamaçlara dikkatlice bir bakar mısınız?

Harita rengarenk. - Şehir Partileri. - Bölge Partileri. - Sahil Partileri. - Anadolu Partileri. Ne biçim şey bu? Erzurum senin, Marmaris benim.. Kars, Ardahan senin, Bodrum benim. Bingöl, Bitlis senin, Kuşadası benim... Al Sinop’u ve Antalya’yı. Ne bu? Memleket bu kadar parsellendikten sonra, HDP’liler Etiler sosyetesini sollayıp da geçerler bile. Haklarıdır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder