Rauf Tamer Daha ne olsun
HABERİ PAYLAŞ

Daha ne olsun

37’nci Kurultay deyip geçmeyin. 37’nci İktidar Kurultayı bu. 37’nci iktidar. Başarılar dileriz. 137’nci, 237’nci İktidar Kurultayı da nasip olur inşallah.

Genel Başkanı şimdiden kutlarız. Tekrar seçileceği muhakkaktır. 10 yıldır kaybettiği tek kurultay yok. Hepsini kazandı. Karşısında kimse duramıyor. Aytuğ Atıcı ve İlhan Cihaner de değerli adaylar ama yetmez... Ecevit kalkıp gelse o da fayda etmez.

Neden böyle? Böyle, çünkü hayatını CHP’ye adamış... Gözünde ne Başbakanlık var, ne Cumhurbaşkanlığı... CHP Genel Başkanı olmaktan duyduğu şeref, ona yetiyor. Parti, böyle lideri nereden bulacak? Dünyayı verseler CHP’ye değişmez.

Haberin Devamı

Düşünün... Kurucu Parti olmanın gururunu taşıyor. Atatürk’ün ve İnönü’nün koltuğunda oturuyor. Laik Cumhuriyet’in ve Sosyal Hukuk Devleti’nin tek imtiyaz sahibi. Daha ne olsun? Saray’ı ne yapsın? Nitekim başkalarına ikram ediyor, kendisi CHP aşkı’yla yetiniyor. Bence örnek bir lider.

Arada onu eleştiriyorsak da kusurumuza bakmasın. Yüksek meziyet ve hasletlerini, bütün bilgi ve birikimini, bütün dikkat ve enerjisini sadece partisine aktarıp da ülke yönetiminden esirgediği için eleştiriyoruz. Yoksa particiliğine hayranız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder