Rauf Tamer Daha ne olsun
HABERİ PAYLAŞ

Daha ne olsun

Herhalde Obama demiştir ki: - Ey Erdoğan! Sıkıntımı anlamıyor musun? PYD’ye elimi verdim, kolumu kurtaramıyorum.

Belki daha da açılmıştır. Bir dokun, bin ah işit. Yana yakıla demiştir ki:

- Ey Erdoğan! PYD’yle selamı sabahı kesersem, onu kendi ellerimle Rusya’ya ikram etmiş olurum. Sonrasını düşünebiliyor musun?

Bunları dediyse haklıdır. Ne yapsın? Koyun can derdinde, kasap et derdinde. Her ülke, her devlet, “IŞİD’le mücadele edeceğim” diyerek burnunu soktu Suriye’ye... Ama hiçbiri IŞİD’le mücadele etmedi ve etmiyor... Hepsi kendi çıkarının hesabında. Rusyası da bu, Amerikası da bu, Avrupası da.

Haberin Devamı

Müsaade etsinler de, biz de canımızın derdinde olalım. Binlerce kilometre uzaktan ahkam kesiyorlar. Burada ise ateş geldi, bacayı sardı. Mülteciler başımızın üstünde ama mülteci görünümünde kaç terörist var acaba? Biz, karpuz seçer gibi seçerek mülteci almadık ki... İnsaniyetimizin bedelini ödüyoruz. Yetti artık. Şeytan “Trakya’daki kapıları aç” diyor. Hem de ardına kadar. Ne olacaksa olsun. Bundan kötüsü olmaz ya.

Not: Türkiye Barolar Birliği’nin gazetelere verdiği ilan ne güzeldi... Altına imzasını atmayacak tek insan var mıdır acaba? Kaleme kim aldıysa kutlarım. İşte o çizgi, tam Türkiye Çizgisi’dir... Yerli, Milli ve de Çağdaş.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder