Rauf Tamer Dev devlet!..
HABERİ PAYLAŞ

Dev devlet!..

ABD’de seçim var ya... Güney Kıbrıs üzerindeki silah ambargosunu kısmen kaldırarak önce Rum Lobisi’ni memnun ettiler. Daha durun. Yahudi Lobisi var. Ermeni Lobisi var. PKK-YPG Lobisi var. FETÖ Lobisi var. Varoğlu var.

Demek ki; Amerika denen bu dev ülke, eşine rastlanmaz bir bağımsız ülkeymiş meğer. Siz hiç böyle bir dev gördünüz mü?

Bir hatırlatma

Ömer Çelik, komşu Yunanistan’a sesleniyor:

- Ona buna yalvarmayın. Burada sağlam bir komşunuz var. Türkiye’den gayrı kimseden size hayır gelmez. Gelmez. Fakat Yunanistan bunu duymuyor. Gözü dönmüş bir halde, hâlâ “Dimyat’a pirince gidiyor.” Bilmiyor ki evdeki bulgurdan da olacak.

Haberin Devamı

Siyaset

İçeriye dönelim. Yarın Muharrem İnce’nin 1.000 günlük harekâtı başlıyor. Arkası var. Turgay Güler’in yazısından öğreniyoruz ki Yılmaz Ateş de bir siyasi hareket hazırlığında. Mustafa Sarıgül pes eder mi? O da bir hücre faaliyetine başlamak üzere. Eh, Öztürk Yılmaz zaten yola koyuldu bile... Kimbilir daha bilmediğimiz ne kazanlar kaynıyor.

Bütün bunlar ana muhalefet partisinin ne kadar kötü yönetildiğini gösteriyor. Bakar mısınız kaybettikleri değerlere... 10 yıl önce başlayan kıyım, hâlâ devam ediyor. Nerde şimdi o Önder Sav’lar, Kemal Anadol’lar, Şahin Mengü’ler, Mehmet Sevigen’ler, Onur Öymen’ler, Emine Tarhan’lar ve daha kimler... Yahu Deniz Baykal’ın sağlığını bile bozdular. Parti kimlere kaldı. Kurucu parti. Güle güle kullansınlar. - Demokrasi getireceklermiş. Bu konuya döneceğiz. Ama şimdi erken.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder