Rauf Tamer G-20
HABERİ PAYLAŞ
Haberin Devamı

Avrupa’nın tam göbeği. Çağdaş Uygarlığın güya merkezi. Buyurun bakalım.

Ortalığı ateşe veren, her tarafı yakıp yıkan, vitrinleri yağmalayan şu binlerce gösterici de Dünya Gençliği. İnsan kalitesine bakın. Yerlerde sürünüyor.



Şimdi Merkel’e dönüp, sakın ha “terör neymiş, gördün mü” diye sormayın. Sırf Merkel’e değil, hiçbir Avrupalıya sormayın bunu. Bırakın, mahçubiyet içinde kıvranıp dursunlar. - Rüzgar eken, fırtına biçer.



Zannetmeyin ki memnunuz. Asla. Alev alev yanan şu Hamburg’a bakıp Dünya Gençliği adına üzülüyoruz.

Elbet hepsi değil ama 88-98 Kuşağı’nın küçümsenmeyecek bir bölümü, hiddet, şiddet, vahşet ve insanlığa ihanet tarlasında yetiştiler.

Üstelik “barış ve özgürlük” yutturmacasıyla ortalığa saçıldılar. Tam da basiretsiz devlet adamlarının dünyaya hükmettiği dönemdir o...

Avansı oralardan aldılar. Fazla bir şey diyemem. Merkel, gene içlerinde galiba en iyisidir. Avrupa Parlamentosu’nun kalibresine bakın, gerisini anlayın.

Ve bir not:

Bir daha Kıbrıs Müzakereleri diye bir laf duymak istemiyorum. 50 yıldır duyduğum yeter. Artık kendimi aptal hissediyorum.

Yürüyüş

Çok şükür, maraton kazasız belasız bugün bitiyor. Yürüyüşçüler, aynı heyecanı 15 Temmuz’u Anma Törenlerine taşırlarsa, adalet kavramı daha perçinlenecek ve belki yargı’ya hem moral hem sürat kazandıracaktır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder