Rauf Tamer Gecikiyoruz
HABERİ PAYLAŞ

Gecikiyoruz

Haberin Devamı

Açlık grevlerine destek vermek serbest de müdahale etmek yasak mı? Destek verenler alenen ölümü alkışlıyor, onu anladık da, müdahale etmesi gerekenler hâlâ neyi bekliyor? Müdahale... Hem de kaç türlü.
- Adli müdahale.
- Tıbbi müdahale.
- Siyasi müdahale. Ve hepsi birden.

*
[[HAFTAYA]]

Bu grevler ne için? Kimin için? Değer mi, değmez mi? Değerse, kutsal bir amaçsa, şerefli bir eylemse, öbürleri niçin duruyorlar? Niye onlar da açlık grevine yatıp biraz şerefyâb olmuyorlar? 12 Temmuz’da mı ne, kebap yemişler. Kızıldere’de yemişler. Ahmet Türk’ün misafiriymişler. Sevgili okuyucular... Başbakan’ın verdiği bu bilgi, gayet yetersizdir. Çünkü soruyorum:
- 12 Temmuz’dan beri yemek yememişler mi? Öyle ya... En son sanki 12 Temmuz’da sofraya oturmuşlar gibi bir anlam çıkıyor. Hayır efendim. Başbakan yanlış ifade ediyor.

*

Her neyse. Oraya takılıp kalmayalım. Grevlere süratle müdahale edelim. Bu insanları hayata döndürelim. PKK sosyetesi istediği kadar sorsun niçin hayata döndürdünüz diye. Cevabımız hazırdır. - Siz oturun her gün kebabınızı yiyin, şarabınızı için, yeter ki gölge etmeyin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder