Rauf Tamer Haçlı Seferi...
HABERİ PAYLAŞ

Haçlı Seferi...

Hem de bu devirde, resmen Haçlı Seferi. Düğmeye bastılar. Muhalefete ilk mesajlarını verdiler:

- Haydi bakalım bizim çocuklar, bu sefer başarın. Harika.

*

Kapanma gerekçeleri ise ayrı bir harika:

- Terör korkusu. Adamlar haklı... “Türkiye’de can ve mal güvenliği olmadığını” Türk ortaklarından öğrenmiş olmalıdırlar. “Siyasi cinayetler bile işlenebilir” diyenler de yine bizimkiler değil mi?

*

Konsolosluklarını kapatan 9 devlete hiç kızmayın. Bunlar, Erdoğan’ın gitmesi için taraf tutuyorlar ve bunu açıkça ilan ediyorlar. İşin gizli kapaklı yanı yok. Hepsi bir olmuş, Türkiye’nin iç işlerine müdahale ediyorlar... Alâ...

Haberin Devamı

*

Ama seçimi Erdoğan kazanırsa, dünyayı yendim deme hakkı Erdoğan’a doğmuştur. “İngilizi, Fransızı, Almanı kim varsa hepsini, havaya kaldırıp mindere vurdum” deme hakkı doğmuştur.

*

Burada dikkat çeken tek nokta: Haçlı Ordusu’nun içinde, Yunanistan niye yoktur acaba? Bu bir taktik midir? Bilmiyorum. Artık o kadarını da “gelmekte olan” zat düşünsün.

Not: Tükenmez kalem alıyorum. Hem de sık sık. Orta halli bir tükenmez. 9 liradan başladı. İki yıl içinde bakın ne oldu: 11, 18, 29 ve şimdi 38 lira. Niye oldu, belli değil. İşte buna bakarak diyorum ki: Sadece enflasyonla boğuşmuyoruz. Enflasyon + ahlaksızlık. Eğer ahlaksızlığı ortadan kaldırabilirsek, enflasyona bin kere razıyım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder