Rauf Tamer İki yıldız
HABERİ PAYLAŞ

İki yıldız

CHP için HDP ne kadar önemliyse... AK Parti için SP de o kadar önemli.

Yaz mı geldi?

Ege’de Akdeniz’de durum nedir bilmem ama İstanbul’da felaket bir Haziran yaşamaktayız... Tatsız bir yağmur... Ve soğuk geceler. Mayıs zaten sobalı ve kaloriferli geçti. Nisan desen tamamen çakma bir Nisan’dı. Siz hâlâ yaz geldi diyorsunuz, öyle mi? Yahu 3 - 4 gün sonra günler birer ikişer kısalmaya başlayacak. Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Neydi o şarkı: Baharı görmeden Yaz geldi geçti.

Ayrıca da bir haftadır canım müthiş sıkılıyor. Neyim var diye düşünüyorum, çok şükür, mühim bir derdim yok. Ama içimde bir kâbus. Nedir bu? Sonunda buldum. Fulbolda Milli Takım, arka arkaya hezimete uğradı ya... Bu beni resmen hasta etti. Hele şu Galler, beni komplekslere sürükledi. İnanın, mağlubiyete değil, oynadığımız futbola takılıp kaldım.

Haberin Devamı

Mülteci

Mültecilere 5 yılda 50 milyar dolar harcadık... Âlâ... Ama onların evlerini barklarını, vatanlarını terk etmeleri, parayla ölçülemeyecek derecede hazindir. Mülteci olmak hadi neyse de mülteci olana kadar, daha doğrusu mülteci olmak için çektikleri o ızdırap, dayanılır gibi değildir. Bu insanları, mülteci olmak zorunda bırakanları Allah da mülteci yapsın.

Selam...

İnternet yaşı 5’ten 2’ye inmiş. Müjdeler olsun ey dünya anneleri, babaları ve dedeleri!.. Gayet sosyal nesiller yetiştireceğiz... Şimdiden selâmün aleyküm... Bunu unutmayın ha... Çocuklara selamlaşmayı da öğretin ha...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder