Rauf Tamer İşin sırrı
HABERİ PAYLAŞ

İşin sırrı

En merak ettiğim. - Yeni Ekonomi Programı hakkında Faik Öztrak ne düşünüyor? Hiç merak etmediğim ise: - Engin Altay ne düşünüyor? Çünkü dünyanın en doğru işini yapsanız da, Engin Altay “buna karşı çıkacağını” peşinen ilan etmiş bir siyasetçidir.

Şöyle bir merak konusu daha var ki, toplumda epey yaygın: - Bu program tutmaz da ekonomi dibe vurursa ne olur? AK Parti bir daha seçim kazanabilir mi? Burada 1 dakika duralım. Ekonomik krizlerin, her zaman iktidarlara fatura edildiği bir gerçektir. Sandıkta elbet hesap verirler. Lakin 10 yıldır duyduğumuz laf nedir:

Haberin Devamı

- Türkiye battı / öldük bittik mahvolduk / sırf bugünleri değil, yarınları da kaybettik. Doğru veya yanlış, ona karışmam... Tartışın. Ama 10 yıldır koro halinde, felaket tabloları çizilmesine rağmen, bu iktidar, 10 yıldır, 10 seçim kazandı. Bu nasıl oldu? Başka sorum yok.

Euro 2024

Organizasyonun kuvvetli adayı Türkiye. Aramızdan hem de bir milletvekili çıkıp:

- Türkiye’ye vermeyin. Türkiye’de diktatörlük var. Eğer verirseniz diktatöre meşruiyet kazandırmış olursunuz diyor. Diyebiliyor. .........

Yukarıda sormuştum ya: - Türkiye battıysa iktidar 10 yıldır 10 seçim nasıl kazanıyor?

Hah... İşte böyle kazanıyor. Böyle muhalifler sayesinde kazanıyor. - Euro 2024’ü Türkiye’ye vermeyin. Sırf o mu? Ona gelene kadar.

- Türkiye’ye yatırım yapmayın.

- PKK, Türkiye’yi tükürükle boğar.

- Türkiye İran’la savaşsa İran’ın yanında yer alırım.

- Apoletlerini sökeceğim.

- Kontrollü darbe. ......... Daha sayayım mı? Gerek yok. Demek ki ekonomi dibe değil, yerin dibine bile vursa, “o kafa” orada durdukça, bu iktidar, 250 yıl seçim kaybetmez.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder